25 august 2009

Steaua noastra magica - OVIDIU KOMORNYIK

Un artist, este de obicei, un facator de minuni”(David Herbert Lawrence)

Pentru a inflori o inima de artist, nu are neaparat nevoie de caldura aprobarii ci chiar de stralucirea admiratiei.”(Adina Olanescu)

Artistul, inainte de a fi o persoana publica este si el OM si este esential ca acesta sa stie sa ramana OM, cum spunea si regretata Tatiana StepaMulti oameni devin artisti, putin artisti raman OAMENI.”

Putini sunt artistii care stiu sa pastreze o relatie speciala cu publicul lor, cu fanii dar doar aceia care o fac consider ca se pot bucura de titlul complet de ARTIST.

Ce poate fi mai frumos decat o sala plina sa se bucure de interpretarea artistului, sa aplaude sau sa se ridice in picioare in semn de multumire fata de cel de pe scena.

Este drept, ca noi, oamenii de rand, ii consideram de cele mai multe ori pe artisti, niste minuni, dar acestia sunt si ei oameni ca si noi, doar ca au fost inzestrati de bunul Dumnezeu cu talent, care prin munca si ambitia lor i-a condus spre treptele inalte ale succesului si aduc atata fericire celorlalti prin ceea ce ofera.

Se stie ca si ei au probleme, trec prin diverse incercari ale vietii, dar datorita faptului ca sunt artisti, sunt nevoiti sa se adune, sa fie mai puternici si sa mearga mai departe, poate mai repede decat noi, oamenii simpli cu activitati obisnuite de zi cu zi.

Da, un artist care stie sa transmite complet mesajul sau catre public, care ajunge la inima publicului sau, este fara indoiala un facator de minuni.

Artistii care stiu sa comunice direct cu publicul, sa priveasca in ochii acestuia si astfel sa il determine sa traiasca ceea ce ii transmite prin interpretarea sa, sunt acei artisti care nu transmit mesajele lor doar prin muzica ci si prin privire si atitudine.

Un artist, pentru a se simti implinit, are nevoie de admiratie, de recunostinta si sustinere, cel mai important este ca acesta sa simta ca cei care il asculta traiesc pe deplin muzica acestuia.

Un artist este asemeni unui brad care ramane vesnic verde, care ne bucura cu mireasma sa imbietoare in orice sezon.

El, artistul este sursa de energie in viata noastra de zi cu zi, soarele care ne incalzeste sufletele uneori plictisite sau obosite de toate cele, asadar ARTISTUL este OMUL care ne bucura in fiecare clipa si steaua care straluceste continuu pentru noi si il simtim atat de aproape, asemenea unui inger pazitor, pentru ca inainte de a fi artist ramane mereu acelasi om minunat, STEAUA noastra magica, se numeste OVIDIU Komornyik.

Iti multumim OVIDIU pentru absolut tot!!Sa ne traiesti sanatos dragul nostru inger care ne daruiesti atatea comori prin vocea minunata cu care te-a inzestrat Bunul Dumnezeu!!!

Pentru cei care nu mi-au inteles pe deplin cuvintele, ii rog sa asculte cu atentie versurile duetului "De dragul tau" .

Bannerele sunt realizate de Dumi, careia ii multumesc din suflet.


2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol !
    Permite-mi sa adaug si eu ceva la gandurile tale deosebit de alese.
    Frumoase citate despre arta si artisti ! In cazul idolului nostru sunt chiar adevarate !
    Da, intr-adevar, Ovidiu Komornyik este chiar un facator de minuni. Muzica lui creeaza acea magie care se lipeste iremediabil de toate sufletele sensibile.
    L-am auzit de multe ori pe Ovidiu spunand ca ,,inventeaza'' melodii, dar este pentru prima oara in viata mea cand indraznesc sa-l contrazic.
    ''A inventa ''este un termen tehnic, ce te face sa mergi cu gandul la partea inginereasca a lucrurilor, la partea metalica, rece...
    Artistul nostru preferat zamisleste, creatia lui este calda, este ARTA PURA si are ceva in comun cu divinitatea, ea vibreaza, are viata , are puterea de patrunde in sufletele noastre.
    Nu oricine are aceasta putere de a cuceri publicul.
    Se pare ca atunci cand Dumnezeu i-a atins sufletul cu harul talentului, i-a daruit si omenia, prietenia, deschiderea catre oameni... De aceea este atat de iubit si de apreciat de catre publicul sau consecvent.
    Poate ca tocmai aici este secretul.
    Ovidiu Komornyik compune cu inima , traieste cu sufletul si daruieste tuturor muzica de inalta clasa.
    Si intr-adevar ,creatia lui infloreste in inimile noastre si primeste aprobarea sufletului nostru , al publicului.
    Si inca ceva ! Ceea ce vad eu uimitor la acest Om este legatura directa cu noi, admiratorii.
    Faptul ca El, Artistul ne daruieste o picatura din timpul sau liber, faptul ca El , Artistul mentine un dialog constant si prietenesc cu noi , ma face sa-l incadrez in categoria ,,RARITATI''.
    De aceea spun sus si tare: Sunt mandra ca Ovidiu este Artistul nostru !
    EL este UNIC prin tot ceea ce face !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai perfecta dreptate!!
    Cat de frumos si de adevarat ai spus!!
    MULTUMESC din suflet, Alina!!
    Multumesc asemenea din tot sufletul lui Ovidiu, pentru ca datorita muzicii sale traim mai frumos, ne bucuram altfel de minunile vietii si efectiv avem onoarea sa fim atat de mandre, ca OVIDIU Komornyik "este artistul nostru" cum ai spus si tu Alina.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.