27 august 2009

Din suflet pentru suflet, este muzica lui Ovidiu Komornyik

Ovidiu Komornyik este unul dintre putinii artisti romani care s-a dedicat total profesiei sale.
Ovidiu Komornyik este producatorul, compozitorul, textierul si interpretul care atunci cand creeaza o piesa, fie pentru el, fie pentru un alt artist, acesta o face din suflet si astfel se explica armonia muzicii sale, efectul maxim produs, care ajunge direct in inimile iubitorilor de muzica romaneasca.
Muzica lui Ovidiu Komornyik este hrana pentru suflet, sursa de oxigen pentru romanticii care il asculta cu mare drag si totodata un rezervor vesnic de energie, fericire si speranta.
Cei care asculta cu sufletul muzica acestui artist minunat, o traiesc altfel spre deosebire de simpli ascultatori de muzica.
Muzica lui iti transmite mesajul sau de optimism, ambitie, dragoste si incredere, este muzica din suflet pentru suflet, muzica ce porneste dintr-o inima la fel de mare si romantica precum a celor care il asculta.



Iti MULTUMIM OVIDIU Komornyik pentru comorile muzicale minunate ce ni le daruiesti in fiecare zi prin muzica ta, iti MULTUMIM ca ne-ai oferit mai multa incredere in noi si ne faci mai frumoasa viata de zi cu zi, prin ceea ce ne transmiti prin muzica ta, Iti multumim ca EXISTI si te pretuim enorm pentru ca esti un OM si un ARTIST cu totul SPECIAL!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.