8 august 2009

Vrem sa zburam cu tine, Ovidiu Komornyik!

Muzica lui Ovidiu Komornyik este inteleasa si traita complet doar de catre cei care o simt,trebuie sa traiesti mesajul sau, sa fie in sentimentul tau si daca te numeri printre cei care inteleg si traiesc acest sentiment, esti fericit!!



Ovidiu, simtim ca aceasta piesa ne apartine, ca a fost creata special pentru noi deoarece "Vreau sa zbor, sa ating un nor si la tine sa cobor" dorim noi sa iti spunem tie in fiecare zi cand te ascultam, cand ne bucuram de divinitatea vocii tale.

Nu putem exprima in cuvinte cat inseamna muzica ta pentru noi, este nelipstita din viata noastra de zi cu zi, dorim sa zburam la tine, sa iti atingem sufletul sa simti cat de mult insemni pentru fiecare dintre noi si te asiguram ca nu exista comoara in lume pentru a putea rasplati cumva recunostinta ce ti-o purtam!

Sunt diferite modalitati de a zbura, dar noi, cand ne referim la Ovidiu Komornyik, alegem zborul spiritual, acesta fiind sentimentul pe care il simtim cand ne bucuram de darul divin al vocii sale care ne incanta in fiecare zi.

Multi oameni spun ca nu cred in minuni motivand, fie ca acestea nu exista, fie ca o minune dureaza o zi, dar noi nu suntem de acord cu ei, deoarece minunea noastra se numeste OVIDIU Komornyik si in fiecare zi ne dovedeste tot mai mult ca “Minunile sunt langa noi” si pot dura si o viata.

Sunt ani de cand suntem alaturi de acest OM special, am crescut, ne-am maturizat si ne simtim onorate ca suntem contemporane cu el.




Iti multumim OVIDIU Komornyik pentru inca o minune adusa in viata noastra, multumim pentru acest videoclip minunat si pentru tot ceea ce ne-ai daruit si ne vei mai darui de-a lungul timpului.

MULTUMIM pentru prietenia oferita si pentru simplul fapt ca existi si prin existenta ta viata noastra este mult mai frumoasa!!

Cu drag, din tot sufletul,
DUMI si NICOLE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.