7 august 2009

Elena Cârstea va lansa un album Best Of la OVOMUSIC


Operaţia Elenei Cârstea merge înainte. Medicii i-au dat cântăreţei o brăţară, semn că ar putea să intre în operaţie la data stabilită, 12 august. Acest lucru va fi însă stabilit cu certirudine abia luni. "Am terminat analizele, avem o bratara pentru spital, mi-au pus-o ieri, deci operatia mea nu s-a anulat dar endocrinologul ne spune luni daca ma opereaza sau nu", a declarat cântăreaţa. Între timp, Elena vrea să lanseze un album Best of, pentru toţi aceia care se gândesc la ea în aceste momente grele.
Operaţia o va costa pe Elena peste 100.000 de dolari. Nu are toţi aceşti bani, dar nici nu vrea să ceară, aşa că s-a gândit să scoată un album Best Of. Acesta va ieşi pe piaţă la începutul lunii septembrie împreună cu Revista Felicia şi va fi produs de OVIDIU KOMORNYIK.

Peste doar câteva zile, Elena va primi vizita mamei sale. Profira Cârstea va pleca duminică dimineaţa spre Statele Unite, unde e internată fiica sa. Elena a promis că după operaţie se va întoarce în acasă şi a multumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare. .

Sursa: Observator - Antena 1, Antena 3 - http://www.antena3.ro/stiri
SANATATE MULTA ELENA, TE ASTEPTAM CU DRAG "ACASA" SA NE INCANTI CU MUZICA TA DEOSEBITA!!DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TINE SI SA DEPASESTI CU BINE ACEASTA PERIOADA!

Dragii nostri, va reamintim ca ne-am alaturat celorlalte campanii de sustinere a Elenei Carstea si asteptam mesajele voastre pentru Elena sa le postati fie aici pe blogul nostru, fie sa le trimiteti prin e-mail la: ovidiomania@yahoo.com

Multumim.
"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.