13 august 2009

Multumim Ovidiu Komornyik



Ascult muzica lui Ovidiu Komornyik, de foarte mult timp, pot spune asta avand in vedere ca imi place foarte mult inca de la lansarea "Te-am tradat" si mult mai mult de la aparitia piesei "Maria, Maria" piesa care a insemnat si va insemna pentru mine foarte mult in continuare.
Chiar daca am mai spus acest lucru, cu mare placere repet ca "Maria, Maria" este cea ceea ce m-a atras spre lumea lui Ovidiu Komornyik, spre minunata sa muzica
Ovidiu, inca ma mai intreb, chiar si acum, dupa atatia ani de cand m-am alaturat FanClubului tau, cum reusesti Ovidiu sa ne daruiesti atatea comori, caci nu le pot spune altfel pieselor tale facute din suflet pentru noi cei ce iti iubim muzica.

MULTUMIM OVIDIU, ITI MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL!

De dragul tau, Ovidiu Komornyik suntem aici, de dragul tau suntem unite ca o familie adevarata, pentru a te sustine neconditionat si pentru a iti fi recunoscatoare pentru tot ceea ce faci!
Din dragoste pentru muzica ta, s-au legat atatea prietenii sincere, chiar daca inca nu ne cunoastem personal toate, adesea avem impresia ca ne stim de asa mult timp, pentru ca am ajuns sa comunicam atat de deschis si de cele mai multe ori avem idei comune, in special cand este vorba despre comorile pe care ni le daruiesti.
Sa ascultam muzica ta, povestile noastre despre ea si sa scriem ori de cate ori avem ocazia cele mai frumoase ganduri ce iti sunt adresate, fac parte deja din viata noastra de zi cu zi.
Nu putem lipsi nici macar o zi din minunatul "palat de clestar" cum ai spus tu demult, unde te asteptam mereu cu mare drag,daca suntem absente doar o zi, simtim ca ne este dor de acel loc minunat creat de scumpa noastra Dumi(sa fie casuta noastra si a ta), de fete, de tine, de tot...
Te iubim OVIDIU si iti multumim ca existi in viata noastra!!!
Multumim pentru vocea de aur care ne incanta diminetile, serile sau orice moment al fiecarei zile,iti multumim pentru prietenia care ne-o oferi,iti multumim pentru incredere, ii multumim asemenea fiintei minunate care ti-a dat viata si astfel vietile noastre s-au schimbat si nu in ultimul rand MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU ca te-a inzestrat cu aceasta voce divina, fara de care nu putem trai nici macar o zi.

DUMNEZEU SA ITI DARUIASCA MULTA SANATATE SI PUTERE SA ADUCI NUMAI FERICIRE IN SUFLETELE CELOR CE TE IUBESC CUM NUMAI TU STII SA O FACI!!
SA TRAIESTI COMOARA NOASTRA, SA FII SANATOS SI IMPLINIT PE TOATE PLANURILE!!


Bannerele sunt realizate de Dumi, careia ii multumesc din suflet pentru tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.