2 august 2009

Să o încurajăm pe ELENA CÂRSTEA!


Haideţi s-o încurajăm pe Elena Cîrstea care are mare nevoie ACUM de dovezile noastre de dragoste şi simpatie. Ea trece printr-un moment greu şi numai dragostea celor de-acasă o vor putea face să simtă mai puţin durerea şi îngrijorarea care i-au cuprins sufletul. Adesea, un cuvânt cald, sincer şi din inimă poate însemna pentru un om mai mult decât orice alt cadou preţios. Elena Cîrstea este una din cele mai bune voci ale muzicii româneşti şi merită o clipă din timpul nostru pentru un gând curat.

Elena Cîrstea a fost descoperită în urma unui control de rutină cu anevrism celebral, boală care îi pune viaţa în pericol, de aceea ea a fost programată pentru data de 12 august pentru o operaţie la o clinică de specialitate din Statele Unite ale Americii. Elena Cîrstea locuieşte în prezent în America împreună cu soţul ei şi cele două fete pe care le-a adoptat, Sanda şi Adriana. Ea are acum mare nevoie de încurajările noastre pentru a depăşi cu bine acest moment dificil din existenţa sa. Haideţi, prieteni, iubitori de muzică românească şi colegi de breaslă ai ei, s-o încurajăm pe Elena cu mesaje frumoase pentru a-i aduce un plus de lumină în sufletul încărcat acum de îngrijorare şi durere. Scrieţi-ne la adresa topromanesc2009@gmail.com mesajele voastre care vor ajunge negreşit la ea. Este timpul ACUM să-i arătăm dragostea şi simpatia noastră. Este una dintre cele mai bune voci ale muzicii româneşti!



sursa: http://slagartop.wordpress.com


ELENA, "OvidioMania" = FanClubul Ovidiu Komornyik iti doreste multa multa sanatate, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine, sa reusesti sa depasesti cu bine aceasta perioada dificila si sa ne bucuri in continuare cu muzica ta!!

Muzica romaneasca are nevoie de vocea ta !!

p.s Chiar daca Elena Carstea nu este un artist OvoMusic, este o mare voce a muzicii romanesti si dorim sa fim alaturi de ea in aceste momente grele....Muzica romaneasca, artistii consacrati si nu numai, intotdeauna au fost uniti si au stiut sa isi fie alaturi reciproc.

2 comentarii:

  1. SANATATE MULTA ELENA SI SA TRECI CU BINE DE OPERATIA PE CREIER.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta ! Iti doresc ce e mai bun pe lume pentru tine si copiii tai Elena! Curaj si incredere!
    Cu drag, Dana

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.