30 august 2009

Ovidiu Komornyik - Fericire Deplina!

Ma gandesc mereu... oare cate persoane in lume se simt atat de norocoase ca fetele din Fan Club-ul Ovidiu Komornyik? Sunt o norocoasa, iar motivele sunt nenumarate. Cate persoane au ocazia sa-si intalneasca febletea, sa-i vorbeasca si sa se faca cunoscute in fata celui admirat? Nimic nu e mai presus decat prietenia celui adorat din public. Si nu numai pentru ca l-am cunoscut personal pe cel iubit, ci pentru ca Dumnezeu mi l-a adus in cale si din momentul in care l-am ascultat pentru prima data, viata mea s-a schimbat. Acest inger imi face viata completa. Sunt mai buna datorita lui.



Sunt o norocoasa ca am reusit sa gasesc persoana care aduce atata fericire si dragoste in sufletul meu; persoana de care am reusit sa ma apropii atat de mult si care este acolo pentru mine mereu prin muzica sa. Cate persoane au sansa de a-si gasi artistul in al carei muzica se regasesc complet asa cum fac eu? Sunt fericita pentru ca oriunde as fi, Ovidiu este acolo orice ar fi... si aduce culoare in viata mea. Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Ovidiu Komornyik pentru toata muzica superba pe care mi-a oferit-o si lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat sansa sa o descopar si pe care o iubesc cu fiecare zi mai mult. Multumesc din tot sufletul!

2 comentarii:

  1. Dumi, scumpa noastra, ..da-mi voie sa te felicit pentru minunatele tale ganduri, atat de sincere, care au pornit din un suflet atat de mare si de romantic!!
    Subscriu si eu deosebitului tau articol, prin care incerci sa atragi atentia celor care nu sunt atat de norocosi ca noi si ii multumesc ori de cate ori am ocazia, sincer, din tot sufletul meu lui OVIDIU Komornyik, pentru tot, pentru minunata sa muzica, pentru ceea ce este atat ca artist cat si ca OM, pentru ca stie sa pastreze o relatie speciala cu noi, fanii sai si pentru simplul fapt ca exista, ii multumesc lui si Bunului Dumnezeu pentru tot.
    Multumesc Dumi si tie la fel de special ca ne-ai deschis drumul spre aceasta lume minunata a muzicii lui Ovidiu Komornyik si sincere felicitari pentru postare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate si sincere sunt randurile tale, Dumi !
    Permite-mi sa adaug si eu la gandurile tale frumoase, o picatura din sufletul meu...
    Emotia pe care o starneste muzica lui Ovidiu Komornyik are intr-adevar darul de a contopi sufletele omenesti.
    Purtam in suflet acelasi sentiment deosebit : ADMIRATIA pentru Artist si pentru CREATIA Lui.
    Puterea universala a muzicii lui Ovidiu este dovada evidenta a nevoii de armonie a sufletului omenesc.
    Faptul ca am avut onoarea sa-l cunoastem pe Artist, sa-L privim si sa -I spunem ,,MULTUMESC !'' este intr-adevar un privilegiu pe care viata ni l-a daruit .
    Gandul nostru curat ,,AL ADMIRATORULUI'' este alaturi de tine, Ovidiu !
    Mergi inainte !
    E drumul tau !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.