20 august 2009

La multi ani, iubita Nicole!


Sunt tare fericita sa va anunt un eveniment foarte important pentru Ovidiomania, pentru noi toti : maine este ziua iubitei noastre Nicole, cea care a fondat acest blog, pentru a aduna aici toata suflarea omeneasca care adereaza la sentimentele noastre de admiratie pentru muzica lui Ovidiu Komornyik!


Draga Nicole, te imbratisam si iti uram ca toata fericirea ce ne-ai oferit-o prin aceasta posibilitate sa se intoarca la tine inzecit.
Sa fii iubita si sa ai noroc in tot ce iti doresti! Sa dea bunul Dumnezeu sa ne intilnim la cat mai multe concerte ale lui Ovidiu Komornyik!

La multi ani!

cu drag, Dana

3 comentarii:

  1. ..Multumesc din tot sufletul Dana.

    Toate gandurile bune asemenea sunt reciproce si va multumesc din inima pentru tot!
    Va iubesc mult si va multumesc ca existati in viata mea, atat voua cat si in mod special lui OVIDIU!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!! Draga Nicole sa ai parte de bucurii si tot binele din lume sa se opreasca la tine ,iar tu generoasa cum esti sa opresti o parte iar restul sa-l imparti tuturor prietenilor asa cum ai demonstrat de atatea ori sa fi sanatoasa si implinita alaturi de cei dragi! Petrecere frumoasa !!! La multi ani !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMESC OVIDIU din tot sufletul meu!!!
    Iti multumesc pentru simplul fapt ca existi si prin existenta ta daruiesti atata fericire in viata celor ce iubesc muzica ta si pe tine pentru OMUL special care esti!!
    Dimineata cand am citit mesajul din gb, m-a impresionat profund pana la lacrimi aproape si nu vreau decat sa iti multumesc si vesnic iti voi fi recunoscatoare pentru tot!!!
    MII DE MULTUMIRI atat tie cat si tuturor fetelor pentru tot!!!
    Va multumesc ca existati in viata mea si VA IUBESC MULT DE TOT!!!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.