8 mai 2010

Ovidiu Komornyik a lansat albumul "De dragoste",cele mai frumoase cantece compuse de Ovidiu Komornyik.

Vineri 7 Mai 2010, Ovidiu Komornyik si-a lansat albumul "De dragoste", la Galeria Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti.
Pe aceasta compilatie se regasesc o parte dintre cele mai frumoase melodii compuse de catre Ovidiu Komornyik.
Alaturi de Ovidiu Komornyik au fost prezenti la aceasta lansare o parte dintre colegii sai: Angela Similea, Mirabela Dauer, Sanda Ladosi, Marian Spanoche,Ella, Flavia Stoica....
Si de aceasta data, fiind un eveniment organizat de Casa de productie Ovo Music, primul care a urcat pe scena pentru a face deschiderea acestui eveniment deosebit, a fost chiar compozitorul pieselor care se regasesc pe acest album - OVIDIU Komornyik.

Acesta si-a invitat pe rand colegii prezenti sa ii fie alaturi pe scena, incepand cu cea alaturi de care formeaza un frumos cuplu muzical si se afla in plina desfasurare a unui turneu national - dna. Angela Similea,Flavia Stoica, Sanda Ladosi(cu cei doi copilasi), Ella si dl. Marian Spanoche.


Acestia au urcat pe rand pe scena si au adresat compozitorului Ovidiu Komornyik cuvinte dintre cele mai frumoase, superlativul absolut a fost folosit intens de catre colegii lui Ovidiu la adresa acestuia.
Dna.Angela Similea nu a ezitat nici de aceasta data sa ii declare lui Ovidiu Komornyik ca il iubeste si i-a multumit ca in urma cu 5 ani in timpul unui turneu in Germania, i-a facut propunerea de a fi artista Casei de Productie Ovo Music si de a incepe alaturi de el o frumoasa colaborare de al carei succes se bucura si in prezent din plin ambii artisti.

Dupa frumoase cuvinte din introducere din partea colegilor lui Ovidiu pentru acesta si reciproca..evident a urmat mult asteptatul recital.

Recitalul a fost deschis tot de catre Ovidiu Komornyik care a interpretat binecunoscutul imn al nuntilor "Esti mireasa vietii mele", fiind sustinut de catre colegele sale Flavia Stoica si Ella care aplaudau si fredonau pe aceasta piesa de pe margine.

Urmatoarea artista a fost Ella care a interpretat piesa "Asculta-mi inima",mentionand ca va canta "de la inima..la inima" pentru cei prezenti la acest frumos eveniment.

Dl. Marian Spanoche a continuat recitalul cu melodia "Ochii tai vorbesc", o melodie speciala ..de suflet..compusa ca toate celelalte piese ce se regasesc pe acest album de catre Ovidiu Komornyik.

Acesta a si coborat in mijlocul publicului, cantand impreuna cu ei.
Flavia Stoica cantat si incantat interpretand "Cu tine in gand". Flavia ne-a atras atentia prin o gingasie si o caldura specifica care o caracterizeaza cu siguranta.
Seara recitalului a fost incheiata de catre indragitul duet - OVIDIU Komornyik si Angela Similea cu "Buni prieteni", un moment care a transmis emotii depline publicului, dovada fiind entuziasmul aplauzelor primite din partea acestora la final.


Ovidiu cu aceasta ocazie, i-a anuntat pe cei prezenti de lansarea colectiei sale de parfumuri "Ok Perfovo", care se poate achizitiona de la standul deschis in Cora Pantelimon din Bucuresti.

Mai multe detalii despre aceasta colectie de parfumuri lansata de Ovidiu K. puteti citi aici: http://ovidiukomornyikfanclub.blogspot.com/2010/04/ovidiu-komornyik-lansat-colectia-de.html

Atmosfera a fost cu totul speciala, ca la toate lansarile OVO MUSIC si pe aceasta cale, inainte de a incheia dorim sa il felicitam pe Ovidiu Komornyik pentru acest album minunat si pentru toate creatiile sale care incanta sufletele celor ce le asculta.
MULTUMIM OVIDIU si te felicitam din inima!!Sincere felicitari asemenea tuturor artistilor ale caror piese se regasesc pe acest album si intregii echipe OVO MUSIC.


In numele FanClubului Ovidiu Komornyik,
semneaza Dana si Nicole..
prezente la aceasta lansare.

8 comentarii:

  1. filmari are cineva de la aceasta lansare? tare mult am dori sa vedem.ms pt poze

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI PENTRU MINUNATUL EVENIMENT !
    Am ramas impresionata dupa ce am citit mesajul lui OVIDIU, scris cu sufletul pe coperta acestui disc ce incununeaza inca o data asa cum se cuvine o intreaga cariera de 20 de plina de succese .
    Sunt convinsa ca in spatele a ceea ce vedem si ascultam noi in fiecare zi exista multa munca , sacrificii, renuntari, bucurii sau tristeti.
    Ma simt onorata ca am cunoscut un astfel de ARTIST care m-a ajutat prin muzica Lui sa traiesc si sa respir mai usor intr-o lume in care ignoranta si rautatea primeaza.
    Acum , la acest frumos eveniment permite-mi dragul meu ARTIST SI PRIETEN sa te FELICIT ca de fiecare data si sa-ti urez in continuare sanatate, fericire, impliniri , mii de succese si acelasi motto cu care te-am obisnuit de fiecare data : MERGI INAINTE! E DRUMUL TAU!
    E un privilegiu pentru mine faptul ca te-am cunoscut, e o incantare pentru mine muzica ta, iar Omul din tine intregeste totul.
    Felicitari , Ovidiu si nu uita : Suntem alaturi !
    Mai ai multe de realizat pana la 100 de ani !
    SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  3. Rectific...o intreaga cariera de 20 de ANI

    RăspundețiȘtergere
  4. Foartee frumos!!
    Multumesc.. de data asta chiar nu s-a filmat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari tuturor cantaretilor!Felicitari compozitorului pentru 20 de ani de cariera..cel putin inca pe atat ii dorim..sa ne mandrim in continuare cu un asemenea roman!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru poze.
    Poate ne vom bucura si cu filmari sau acum a lipsit cine ne aducea filmari?
    Macar duetul poate a filmat cineva,ne-am bucura mult.
    Felicitari pentru lansarea albumului dlui.Komornic.

    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc acum am reusit sa il ascult in intregime... cu intarziere ...stiu spre rusinea mea..
    Dar il recomand cu drag tuturor, sunt piese superbe compuse de Ovidiu Komornyik pe acest album, interpretate de cativa dintre colegii sai.
    FELICITARI din tot sufletul inca o data Ovidiu!!Felicitari tuturor artistilor care se regasesc pe acest album!
    SUNT MINUNATE toate piesele!Chiar daca le cunoasteam in cea mai mare parte..recunosc ca am gasit si melodii pe care inca nu le ascultasem!!!
    FELICITARI SI MULTUMIRI DIN SUFLET!!!
    Felicitari pentru cei 20 de ani de cariera..sau mai mult ..23 cum spune dl Andrei Partos ..ca sunt de cand te cunoaste!!
    Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca fiecare pas si sa te bucuri numai de impliniri pe toate planurile!!
    Suntem mereu alaturi de tine neconditionat, cu drag din toata inima..!
    ITI MULTUMESC CA IMI FACI VIATA MAI FRUMOASA!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru video..cei care au intrebat, vom posta si inregistrari video de la acest frumos eveniment.
    Va rugam frumos..sa aveti rabdare...
    Multumim frumos pentru intelegere.

    FanClub Ovidiu Komornyik.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.