15 mai 2010

Daniel Iordachioaie, artist al Casei de productie Ovo Music, invitat Vineri 14 Mai la "Psihologul muzical"

Vineri 14 Mai 2010 Daniel Iordachioaie, artist al Casei de productie Ovo Music a fost invitatul domnului Andrei Partos la emisiunea "Psihologul muzical", difuzata la Radio Romania Actualitati.


Pentru a nu omite ceva..cu privire la emisiunea in care a fost invitat Daniel Iordachioaie, va postam articolul publicat de dl.Andrei Partos pe site-ul RRA:

" N-a mai fost la noi din 2005! N-a mai avut un album din 1996. Acum a apărut la Ovo Music. „Daniel Iordăchioae-Best Of” este al 5-lea album al carierei sale. Un motiv, un pretext bun pentru o discuţie amicală cu un artist tânăr (42 de ani în 9 iulie), cu multe idei, dar cu o o expunere nemeritat de redusă.

Daniel activează pe mai multe planuri: la Teatrul de Revistă „Toma Caragiu” de la Ploieşti (e angajat din 1994), scrie versuri pentru un volum, are colaborări cu Teatrul de Operetă, este proaspăt absolvent de regie şi e gata să facă filme, video-clipuri, e un tătic fericit a doi copii şi speră să prezinte o nouă emisiune pentru cei mici. Ultima a fost „Prietenii lui Piticot” (2001). A compus multe cântece noi, dar nu găseşte înţelegere la producători. Am discutat despre astrologie, showbiz, familie. Lista lui Daniel i-a impresionat pe ascultători. Veţi auzi piese cu Ella Fitzgerald, Elvis Presley, Eagles, Simplu, Ştefan Hruşcă sau Mariah Carey. Emisiunea a început şi s-a încheiat cu AC/DC şi gânduri bune pentru fetele noastre de argint de la Oltchim Rm. Vâlcea." (Andrei Partos)

sursa: http://www.romania-actualitati.ro/invitat_daniel_iordachioae-13972 ..unde puteti asculta si inregistrarea celor 4 ore de emisie..in care a fost prezent Daniel Iordachioaie.

Multumiri si felicitari pentru aceasta frumoasa emisiune, intregii echipe "Psihologul muzical" si nu in ultimul rand artistului Daniel Iordachioaie.

Fanclub Ovidiu Komornyik
================================
In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Momentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!
Asteptam impresiile voastre..!!
Multumim tuturor care ne sunteti alaturi pentru a il sustine impreuna pe OVIDIU Komornyik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.