16 mai 2010

Ovidiu Komornyik, un recital pentru îndrăgostiţi la Brăila

A doua seară a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "Geroge Grigoriu" desfăşurat în aceste zile la Brăila s-a încheiat cu un recital romantic cum numai Ovidiu Komornyik e în stare să-l facă. Recitalul unuia dintre cei mai romantici cântăreţi autohtoni a fost precedat de un microrecital al câştigătoarei locului I a ediţiei trecute a festivalului, Melanie Rene. Alături de trupa sa OK Band, Ovidiu a demonstrat încă o dată pe scena de la Brăila că muzica de suflet prinde bine în orice moment. Solistul aflat prima dată la acest festival nu s-a putut abţine aşa încât la cunoscuta piesa "Maria, Maria" a coborît în sală cântând melodia împreună cu cine altcineva dacă nu cu ...doamnele prezente în sală. Nu au lipsit şlagărul care l-a făcut celebru "Te-am trădat", de data aceasta varianta remixată, "Nu plânge iubito", "Doar de dragul tău" sau mai noul cântec "Vreau să zbor". Ovidiu Komornyik s-a declarat încântat de primirea care i s-a făcut la Brăila mulţumind preşedintelui Consiliului judeţean pentru invitaţia de a fi printre vedetele din recital. În aceeaşi zi, chiar dacă a venit direct de pe drum, după cum a ţinut să precizeze, artistul a fost prezent şi în cadrul emisiunii "Atenţie, se cântă", transmisă în diect din sala unde are loc festivalul.


sursa: http://slagartop.wordpress.com/2010/05/16/ovidiu-komornyik-un-recital-pentru-indragostiti-la-braila/ - Blogul emisiunii "Top Romanesc" la Radio Romania Actualitati.

=======================================

In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Momentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.