19 mai 2010

Ganduri frumoase adresate lui Ovidiu Komornyik, despre recitalul sustinut de artist impreuna OK Band, la Festivalul George Grigoriu

"Recitalul lui Ovidiu Komornyik la Braila a fost extraordinar , deosebit , ce a transmis tuturor sentimentele unui om indragostit , al unui cantaret de o sensibilitate deosebita , mesaje de dragoste catre toate femeile , ce numai el "unicul " stie sa le transmita. Pacat ca sonorizarea salii nu a fost prea buna , atunci , s-ar fi auzit cum cantau toate femeile prezente. Ii multumim Lui Dumnezeu ca exista un cantaret numit OVIDIU KOMORNYIK. Il mai asteptam la Braila."(Mirela - Braila)

FanClubul Ovidiu Komornyik ii multumeste pentru frumosul mesaj Mirelei, postat pe noua adresa a bloguului.., dar l-am publicat si aici pentru a fi cunoscut si de ceilalti.
Va asteptam cu drag si cu alte ganduri frumoase dedicate artistului nostru de suflet, Ovidiu Komornyik..

Felicitari OVIDIU pentru tot ce transmiti prin muzica ta minunata!
=======================In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.comMomentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!Asteptam impresiile voastre..!!Multumim tuturor care ne sunteti alaturi pentru a il sustine impreuna pe OVIDIU Komornyik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.