16 mai 2010

Ovidiu Komornnyik a sustinut un recital de exceptie, sambata 15 Mai, la Festivalul George Grigoriu de la Braila

Sambata 15 Mai 2010, Ovidiu Komornyik acompaniat de “OK Band” – orchestra care ii este alaturi in toate concertele sale LIVE, a sustinut un recital de exceptie la Festivalul International de muzica usoara George Grigoriu.


In Backing vocals cu siguranta deja le-ati recunoscut pe Aida Borovina si Georgiana Mircea.

El a interpretat diverse melodii din discografia sa, mai vechi sau mai noi, incepand cu melodia care l-a consacrat “Te-am tradat” …continuand ulterior cu piese care se regasesc pe albumele artistulul lansate de-a lungul timpului : Nu plange iubito, Doar de dragul tau, Vreau sa zbor, Noaptea e a mea si evident binecunoscuta “Maria, Maria”.

Ovidiu nu a uitat sa aminteasca si de turneul “De dragul tau” care este in plina desfasurare alaturi de dna.Angela Similea si de asemenea “OK Band”, mentionand ca Luni vor fi la Pitesti si miercuri la Ploiesti pentru concertele “De dragul tau”.

La interpretarea piesei "Maria, Maria" Ovidiu a completat si de aceasta data ca se poate regasi purtatoarea oricarui nume feminin.

Cand a interpretat “Maria, Maria” Ovidiu ..asa cum ne-a obisnuit a coborat in public pentru a interpreta impreuna cu cele prezente aceasta frumoasa melodie, astfel una dintre norocoasele care se aflau acolo a avut ocazia sa cante refrenul piesei “Maria, Maria” impreuna cu artistul nostru atat de indragit.

Dupa aceasta piesa recitalul a continuat doar in sala, la Braila..pentru cei prezenti, noi cei din fata televizoarelor neavand posibilitatea sa ne bucuram in continuare de minunata prestare a dragului nostru artist de suflet, Ovidiu Komornyik.

Ovidiu a primit din partea organizatorilor un superb buchet de flori, de retinut ideea ca ambalajul era in culorile sale preferate, galben si respectiv portocaliu.

In timpul recitalului Ovidiu nu a omis sa ii felicite pe organizatori si intr-un mod cu totul special pe Presedintele Consiliului Judetean Braila pentru modul in care s-a implicat in organizarea acestui deosebit festival.

In cursul zilei de ieri Ovidiu Komornyik impreuna cu orchestra sa OK Band a fost si invitatul dlui. Horia Moculescu in emisiunea “Atentie se canta” unde a interpretat doua piese: ” Vreau sa zbor” si “Doar de dragul tau” , abia ajunsi de la Bucuresti ..si grabiti de dl. Moculescu sa urce pe scena “Atentie se canta”.

Inainte de a incheia, FanClubul Ovidiu Komornyik are placerea sa il felicite pe Ovidiu Komornyik si intreaga sa echipa. FELICITARI Ovidiu Komornyik!!Felicitari artistul nostru drag atat tie in primul rand cat si nu in ultimul rand minunatei tale trupe OK Band si celor doua simpatice fete din Backing vocals Aida Borovina si Georgiana Mircea.


Ati sustinut un recital de exceptie la Festivalul George Grigoriu, va multumim din inima ca ne-ai oferit o seara speciala si va dorim mult, mult succes in continuare!!!


FanClub Ovidiu Komornyik

=======================================

In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Momentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.