24 mai 2010

Toti pentru Zoia Alecu..!Sa ii fim alaturi artistei!

…La Festivalul folk de la Arad, ar fi trebuit să cânte şi Zoia Alecu. O problemă de sănătate severă a imobilizat-o însă la pat pentru 21 de zile (fractură de şold). Trist şi chiar dramatic. Ceea ce compensează suferinţele fizice ale artistei şi imposibilitatea de a se ridica din pat este reacţia cole­gilor care s-au unit pentru a ii fi alaturi artistei, organizand un concert de solidaritate.

..Mai mult …fanii Zoiei Alecu, in dorinta de a ii fi alaturi, in masura in care pot, au publicat pe site-ul oficial al artistei urmatorul mesaj adresat celor care o apreciaza pe aceasta artista:

Dragi prieteni, deoarece in urma concertului organizat pentru draga noastra Zoia Alecu in Gyuri’s Pub,multi dintre voi v-ati exprimat dorinta de a-i fi alaturi nu doar prin gandurile voastre frumoase ci si printr-un mic ajutor financiar, ne-am gandit ca incepand cu data de 21.05.2010 sa va punem la dispozitie 2 numere …de cont,(in lei si in euro) prin intermediul carora sa puteti face acest lucru.

sursa: http://www.zoiaalecu.ro

Pentru a nu lasa loc interpretarilor, numerele de cont la care poate fi ajutata Zoia Alecu le gasiti pe pagina sa oficiala, administrata de fanii sai.

Multa sanatate ii dorim din suflet si noi Zoiei si o asteptam cu drag sa revina in forma, asa cum ne-a obisnuit pe scena ….unde ii este locul!


FanClub Ovidiu Komornyik

Un comentariu:

  1. Imi pare rau pentru problemele intampinate de Minunata noastra prietena ZOIA ALECU!Ii doresc din toata inima multa sanatate si ma rog bunului Dumnezeu pt. sanatatea ei!!

    TE IUBIM MULT ZOIA!Fii tare ,

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.