14 mai 2010

Ovidiu Komornyik, acompaniat de orchestra OK Band va sustine maine un recital la Festivalul George Grigoriu de la Braila.

Asa cum v-am anuntat in urma cu cateva zile, artistul nostru de suflet - Ovidiu Komornyik ne va incanta sambata 15 Mai, incepand cu ora 21:15, cu un frumos recital sustinut impreuna cu orchestra care il acompaniaza live in toate spectacolele sale - "OK Band". Din Backing vocals fac parte: Aida Borovina si Georgiana Mircea.

Mai multe detalii despre festival veti gasi pe blogul emisiunii "Top Romanesc" difuzata de Radio Romania Actualitati: http://slagartop.wordpress.com/

Recitalul lui Ovidiu Komornyik si OK Band va fi sambata 15 Mai, incepand cu ora 21:15.Mentionam ca pagina Televiziunii Romane nu este actualizata cu programul festivalului G. Grigoriu, asa ca va sfatuim sa nu credeti ca nu va mai fi transmis.

In masura in care vom afla mai multe detalii cu siguranta veti fi la curent cu ele.

FanClub Ovidiu Komornyik ii ureaza lui OVIDIU si intregii sale echipe mult, mult succes!!!
======================================
In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la:
http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Momentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.