31 mai 2010

Ovidiu Komornyik invitat Duminica 30 Mai 2010, la “Stele sub lupa”

Ovidiu Komornyik a fost invitat Duminica 30 Mai 2010, la emisiunea “Stele sub lupa“.Artistul a purtat niste discutii cat se poate de serioase cu ceilalti doi colegi ai sai invitati in platoul emisiunii “Stele sub lupa” – Vlad Mirita si Nico.

S-a vorbit despre muzica, despre artisti, despre sustinerea live din concerte..chiar si amintiri despre debutul acestora si copilarie sau chiar rozul din viata privata a fiecaruia dintre acesti trei artisti deosebiti.

Castigatorul editiei, este nimeni altul..decat artistul nostru de suflet, OVIDIU Komornyik, care incepand de Duminica 30 Mai este proprietarul unei stele in constelatie…asa cum obisnuiesc echipa de productie a emisiunii sa daruiasca in fiecare editie unuia dintre invitati.

Ovidiu a cantat si ne-a incantat cu doua melodii “Vreau sa zbor” si “Iarta-ma”, acompaniat de binecunoscuta sa trupa ” OK Band” .

FELICITARI OVIDIU KOMORNYIK!FELICITARI OK BAND!!!






2 comentarii:

  1. Ovidiu ESTE SI VA FI o stea, chiar Luceafarul muzicii romanesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. OVIDIU,

    Felicitari pentru prestatia ta din aceasta seara la emisiunea ,,Stele sub lupa’’.
    Cu un aer distins, serios si respectabil ne-ai incantat sufletele si de aceasta data.
    Ce pot sa spun...intotdeauna m-a impresionat echilibrul tau, felul sincer si din suflet de a raspunde la absolut orice intrebare. Poate ca si aici este secretul tau de a te lipi iremediabil de sufletul omului de rand...pentru ca omul simplu te simte cu inima , Ovidiu !

    Te-am admirat intotdeauna si o sa te admir in continuare pentru seriozitate si pentru respectul pe care il oferi de fiecare data profesiei tale si implicit pentru devotamentul si dragostea ta fata de familie.
    Poate ca daca nu te cunosteam asa...cu aceste calitati umane deosebite, cu siguranta nu existam nici eu in Fan Clubul tau, deoarece atunci nu aveam nimic in comun ...

    Ma uimesti in continuare, ai o atitudine demna, plina de eleganta, stii ce sa vorbesti, cand sa intervii in discutie, ai un echilibru nativ aparte, esti facut pentru oameni si pentru a darui !
    Referitor strict la persoana ta , din punct de vedere psihologic vorbind, esti un subiect demn de analizat...Si pentru ca am facut si putina psihologie la viata mea , vreau sa spun ca te studiez de foarte mult timp... De multe ori as vrea sa fiu si eu ca tine, mi-ar placea sa stiu cum de poti sa iti mentii tot timpul aceasta imagine echilibrata si calma, demna de admirat, pe care in concluziile lor Astrologul, Ziaristul si Psihologul au remarcat-o.

    De aceea te-au si recompensat cu acea frumoasa steluta simbolica in Constelatia Andromeda !
    Pentru ca anul acesta nu stiu daca o sa am posibilitatea sa merg in concediu... ma primesti si pe mine acolo pe steluta ta, sau vrei sa te bucuri singur de ea ?
    Am glumit putin...sunt convinsa ca daca ar exista in realitate, aceasta steluta ar fi plina de prietenii curati la suflet atat de dragi tie, printre care speram ca ne numaram si noi.

    Felicitari inca o data din tot sufletul meu si inca un lucru pe care am uitat sa ti-l spun...iti sta foarte bine cu ochelari...parca mai tare iti accentueaza personalitatea de Om serios !
    Din tot sufletul, pentru tine, prieten drag, primeste aceste ganduri curate si nu uita :
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    Felicitari pentru interpretarea celor doua melodii pe care noi le iubim, felicitari intregii echipe !
    Sunteti minunati si datorita voua, viata noastra de oameni obisnuiti este mult mai frumoasa !
    Cand spun acest lucru te rog sa-ti imaginezi cum, cu mult respect, plec capul in fata voastra !
    Sunt atat de onorata sa ma numar printre oamenii care te-au cunoscut personal ! ITI MULTUMESC CA ESTI ASA !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.