17 mai 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea se unesc cu ceilalti artisti in lupta impotriva cancerului, in 20 Mai intr-un spectacol umanitar la Sala Palatului

Joi, 20 mai mai mulţi artişti se reunesc pe scena Sălii Palatului pentru o cauză nobilă.

Prin concertul intitulat “Viaţă pentru viaţă”, ei sprijină lupta impotriva cancerului de san, uterin si de prostat. Evenimentul va avea loc la ora 19.00, iar profitul realizat în urma vânzării de bilete şi a fondurilor obţinute de la sponsori va fi utilizat pentru realizarea unui site cu informaţii referitoare la cele 3 tipuri de cancer menţionate mai sus şi pentru tipărirea de afişe de promovare a asociaţiilor de pacienţi şi a site-ului.

ANGELA Similea, OVIDIU Komornyik, Andra, Luminita Anghel, Adrian Enache, Dinu Maxer şi Deea, Rosstar (Franta) &Efekt Crew, Action Team (membrii ai Asociatiei Cascadorilor din Romania)- sub îndrumarea celebrului cascador SOBI CEH, Ilie Micolov….si multi altii vor canta pe data de 20 Mai pentru a-şi demonstra suportul pentru aceasta cauza.

…….

Prezentatoarea evenimentului este cunoscuta prezentatoare a emisiunii medicale de pe Antena 2 “Trăieşte sănătos” Simona Bălănescu .

Dirijorul spectacolului este D-nul Gheorghe Popa.

Mai multe detalii despre acest spectacol umanitar puteti citi pe blogul emisiunii “Top Romanesc”

http://slagartop.wordpress.com

===============================

In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Momentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!
Asteptam impresiile voastre..!!
Multumim tuturor care ne sunteti alaturi pentru a il sustine impreuna pe OVIDIU Komornyik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.