20 mai 2010

Concert “De dragul tau” – 19 Mai 2010 – Ovidiu Komornyik si Angela Similea, Ploiesti.(galerie foto)

Am primit astazi 20 Mai 2010, prin email-ul oficial al FanClubului Ovidiu Komornyik, primele fotografii din Concertul “De dragul tau”, sustinut de Ovidiu Komornyik si Angela Similea, Miercuri 19 Mai la Casa de Cultura din Ploiesti.

Ii multumim Danielei Sanda din Prahova pentru frumoasele fotografii trimise si pentru aprecierile purtate acestor artisti deosebiti.

Va asteptam cu drag cu fotografii, filmari ..si chiar impresii, ganduri despre concertele “De dragul tau” unde ati participat la e-mail: ovidiomania@yahoo.comVa multumim pentru sustinerea si aprecierea purtata artistului nostru de suflet, Ovidiu Komornyik.

FanClub Ovidiu Komornyik

================================

In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.comMomentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!Asteptam impresiile voastre..!!Multumim tuturor care ne sunteti alaturi pentru a il sustine impreuna pe OVIDIU Komornyik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.