5 mai 2010

LA MULTI ANI TITUS ANDREI!! Va iubim!

In urma cu aproximativ doua- trei saptamani, am primit din partea Ioanei Matfeev o frumoasa invitatie de a colabora la realizarea unei surprize deosebite pentru Marele Om de Radio - TITUS ANDREI.

Ioana, este presedinta FanClubului Adrian Enache si colaboreaza cu dl. Titus Andrei pentru emisiunea "Top Romanesc", ea administrand blogul dedicat acestei emisiuni, care este difuzata la Radio Romania Actualitati. http://slagartop.wordpress.com

A luat legatura cu artisti care au colaborat mai mult sau mai putin cu dl.Titus Andrei de-a lungul intregii sale activitati, colegi din Radio, ascultatori fideli si totodata prieteni pe calea undelor ai acestuia (intre care avem onoarea sa ne enumeram si noi) .
Am acceptat cu mare drag, ideea Ioanei de a ii adresa Marelui Om de Radio un mesaj cu ocazia aniversarii unei frumoase varste.

Toate aceste mesaje au fost adunate de Ioana, precum parfumatele flori de liliac, intr-un buchet minunat constand intr-o carte dedicata lui Titus Andrei, intitulata "Liliacul infloreste duminica".

Nu inainte de a o felicita pe Ioana pentru aceasta frumoasa surpriza si de a ii multumi ca a ales sa se gandeasca si la noi, va postam atat mesajul lui Ovidiu Komornyik cat si al FanClubului sau, adresate dlui.TITUS Andrei cu ocazia zilei de nastere care o va sarbatori Joi 6 Mai 2010.

Ovidiu Komornyik, Adrian Enache si Titus Andrei, la lansarea albumului "Best of Adrian Enache".


„Am înţepenit când mi-a zis prima dată pe nume”

"Când rosteşti numele Titus Andrei, spui fără îndoială următoarele cuvinte: valoros om de radio, critic muzical, generozitate, sprijin pentru tânăra generaţie şi lista poate continua. Îmi aduc aminte că în urma cu 20 de ani, pe vremea când debutam la festivalul Mamaia, după concurs m-am dus la radio să duc un cântec. Nu-l cunoşteam personal pe Titus Andrei, însă eu având un amic de vârsta mea care lucra în radio şi mi-a zis să las cântecul lui că mă ajută să-l difuzez. Când am ieşit din lift m-am întâlnit cu Titus Andrei. Am înţepenit când a strigat „Ce faci Ovidiu? Bine ai venit!”. Pe moment m-am blocat pentru că nu-mi imaginam că marele om de radio Titus Andrei mă cunoaşte şi pe deasupra mă ia şi în seamă. M-a felicitat pentru festivalul Mamaia şi mi-a zis: „…ai adus cântecul?” iar eu am zis: „Da”. La care Titus mi-a răspuns: „Ok, hai să-l difuzăm”. Credeam că visez!

Din clipa aceea Titus Andrei înseamnă pentru mine omul care m-a ajutat să ajung în casele oamenilor şi aşa face cu toţi cei în care crede. Acest lucru l-am văzut pe parcursul aniilor. A fost alături şi este în continuare de muzica uşoară românească. Încearcă să facă tot posibilul să difuzeze artişti valoroşi care din păcate nu mai sunt difuzaţi decât în emisiunile lui. Eu vreau şi prin intermediul vostru sa-i transmit următoarele, cu cea mai mare sinceritate: Mulţumesc, Titus pentru că m-ai ajutat şi pe mine. Mulţumesc Titus pentru că eşti alături de adevăratele valori ale muzici româneşti şi nu uita că muzica românească şi noi cei care o reprezentăm avem nevoie de tine. Dragă Prietene, La mulţi ani!!! Să ne trăieşti mulţi ani de acum încolo.(Ovidiu Komornyik)


"Titus Andrei, este pentru noi un un Mentor al Radioului şi al Muzicii Romaneşti, un Părinte formator şi păstrător al tradiţiei şi al Tezaurului cultural românesc.

Pentru mulţi, emisiunile pe care le-a realizat, i-au însoţit încă din adolescenţă şi a format gustul muzical a unor generaţii întregi, chemând destine să se împlinească, ale cântăreţilor minunaţi pe care îi avem astăzi şi care ne bucură în fiecare zi prin creaţiile lor minunate.

Poate datorită lui s-a format şi sufletul colectiv al majorităţii acesui popor, mai sensibil şi caracterul de onoare al fiecăruia.

Ce este mai minunat decât să trăieşti pentru o pasiune, aşa cum o face el? Şi mai ales dacă aceasta pasiune este muzică şi radioul, poţi să spui că trăieşti fericit, că ai educat spiritual pe cei contemporani cu tine.

Îi mulţumim cu profund respect şi recunoştinţa domnului Titus Andrei pentru tot ceea ce a realizat pentru Muzică Românească şi pentru iubitorii acesteia, pentru susţinerea şi promovarea artiştilor mai mult sau mai puţin consacraţi şi pentru prietenia demonstrată de-a lungul timpului faţă de iubitorii de artă, de frumos, de muzică şi cultura românească.

Cu ocazia zilei de naştere FanClubul Ovidiu Komornyik se alătura cu respect tuturor celor care vă sărbătoresc şi vă urează multă sănătate, împliniri, puterea de a depăşi orice obstacol al vieţii, multe reuşite familiale, profesionale, noroc şi fericire din plin! Sa ne traiti sanatos Domnule Titus Andrei!!Va iubim!

LA MULTI ANI!

Cu prietenie si profund respect,

semnează

FanClub Ovidiu Komornyik! "


  • Aceste doua mesaje din partea lui Ovidiu Komornyik si respectiv a FanClubului sau se regasesc in cartea dedicata domnului Titus Andrei cu ocazia zilei sale de nastere.
  • Mai multe detalii despre surpriza gasiti pe blogul dedicat acestei emisiuni "Top Romanesc" si Omului de Radio Titus Andrei - http://slagartop.wordpress.com
Felicitari Ioana pentru frumoasa surpriza pregatita dlui.Titus Andrei si iti multumim ca ai ales sa ne numaram printre prietenii care i-au transmis acestuia cele mai frumoase ganduri cu ocazia aniversarii unei frumoase
primaveri.


FanClub OVIDIU Komornyik

Un comentariu:

  1. Frumoasa zi, la inceput de mai, stimate Domnule Titus Andrei! Alatur urarile mele calduroase - impreuna cu alti foarte multi admiratori care va sustin si va iubesc: SA NE TRAITI INTRU MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, s-aveti parte de luna mai MEREU si MEREU de-acum inainte, la nesfarsit! Cu deosebita pretuire, Elena T.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.