20 mai 2010

"De dragul tau" - Ovidiu Komornyik si Angela Similea - 17 Mai 2010, concertul la Pitesti

Ovidiu Komornyik si Angela Similea, acompaniati de OK Band au sustinut Luni 17 Mai, un minunat concert la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti.Din Backing vocals fac parte Aida Borovina si Georgiana Mircea.

Acestia s-au bucurat de un deplin succes.Parteneri Media al acestui spectacol deosebit au fost National TV si National Fm, sustinatori ai adevaratelor valori muzicale autohtone.

Felicitari intregii echipe si mult, mult succes in continuare le doreste FanClubul Ovidiu Komornyik.



Vizionare placuta, va dorim!
============================
In curand blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik se va muta la o alta adresa, respectiv pe un format wordpress la: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.comMomentan blogul nou este in lucru...dar functioneaza in paralel cu acesta pana la finalizare.Ulterior ne veti gasi intr-un format mai complex, mai usor de accesat totodata si astfel speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta schimbare!Asteptam impresiile voastre..!!Multumim tuturor care ne sunteti alaturi pentru a il sustine impreuna pe OVIDIU Komornyik!

Un comentariu:

  1. Dragii nostri, Angela si Ovidiu, iubitii nostri, ne umpleti sufletul de bucurie si viata de implinire! Va doresc sa continuati sa ne reprezentati, poate chiar in fruntea Ministerului Culturii si de ce nu, poate chiar si al Invatamantului! Multe avem de invatat de la voi! In aceste zile cand incercam sa ne gasim o salvare individuala si comuna, ne sunteti de mare ajutor!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.