15 octombrie 2009

Viata fara Ovidiu Komornyik... e ca o floare fara petale

Ovidiu Komornyik e ca un inger; o lumina in viata mea, care ma face sa zambesc, sa zbor si sa visez mereu ascultandu-l. Uneori simt ca muzica sa e un vis, din care nu vreau sa ma trezesc; insasi Ovidiu e un cantec ce nu as vrea sa se termine niciodata; un cantec pe care mi-as dori sa-l fredonez la nesfarsit.


Ovidiu Komornyik inseamna dragoste, speranta, bunatate, optimism ce da culoare vietilor noastre in fiecare zi. Cred ca imi era destinat sa fiu alaturi de el pentru totdeauna, sa-i dau totul si sa-mi dea lumea prin creatia sa superba, care imi deschide inima spre vis si iubire. Ovidiu Komornyik este o minune pe care ne place sa o descoperim zilnic ascultandu-l. Fiecare piesa e ca o raza de speranta; e un zambet pe buzele noastre… iar vocea sa ne inspira liniste si pasiune catre tot ce facem. Ovidiu cu siguranta ne face sa ne simtim ca acasa oriunde si oricand l-am asculta. Nu se poate exprima in cuvinte toata recunostinta pe care i-o purtam pentru tot ceea ce face si nu ii putem multumi de-ajuns pentru ca exista in vietile noastre. In inima mea, va ramane mereu numarul 1 si oriunde as pleca, tot la Ovidiu m-as intoarce.

Draga Ovidiu, vreau sa-ti multumesc din tot sufletul ca esti acolo, pentru noi mereu, fiindca noi vom fi aici pentru tine, sustinandu-te la infinit.

2 comentarii:

  1. Atat de frumoase si de sincere ganduri, dedicate artistului nostru drag - Ovidiu Komornyik, care prin muzica sa..ne daruieste atata fericire in viata de zi cu zi, muzica lui Ovidiu Komornyik ..este soarele care ne incalzeste sufletul in fiecare zi, o lume de basm ce numai noi, cei care ne bucuram de creatile sale minunate, stim sa o traim.
    Multumesc Dumi pentru frumoasele tale ganduri si MULTUMESC Ovidiu Komornyik, pentru ca ne inspiri sa scriem atat de frumos despre tine, fiind modul nostru simplu de a iti multumi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari , DUMI ! Te iubim !
    Foarte frumoase sentimentele tale, este minunat ce ai scris si te felicit pentru faptul ca ai ales sa imparti aceste trairi unice cu noi.
    Te asigur ca sunt in asentimentul tau si vin inca o data si intaresc totul cu convingerea mea neclintita:
    Prin melodiile Sale unice sufletul ARTISTULUI ajunge sa se contopeasca cu sufletul publicului si toti cei care Il admira ajung sa poarte in inima un exemplar din Ovidiu Komornyik.
    Multumim PRIETEN BUN ! ESTI MEREU IN SUFLETELE NOASTRE.
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.