1 octombrie 2009

Lansarea primului album muzical al celui mai mare si mai iubit artist din Romania - Florin Piersic

Ieri, 30 Septembrie 2009, Casa de productie Ovo Music a organizat un eveniment cu totul special:
Cel mai iubit artist din Romania, marele actor FLORIN Piersic si-a lansat primul album muzical din cariera, album intitulat "Hoinarind printre amintiri".


Evenimentul a avut loc in Baneasa Shopping City, in prezenta a numeroase personalitati cunoscute, prezente la aceasta lansare pentru a fi alaturi de marele artist.



Florin Piersic, s-a lasat putin asteptat de publicul ce privea cu emotie spre intrarea mall-ului spre a ii face o intampinare pe masura valorii sale inegalabile si evenimentul a inceput aproximativ la ora 18:00.

Cel care a facut prezentarea "Celui mai iubit dintre pamanteni", este nimeni altul decat producatorul albumului, respectiv Ovidiu Komornyik.
Inainte de a anunta intrarea pe scena a lui Florin Piersic, Ovidiu a mentionat ca se bucura ca este contemporan cu marii artisti ai Romaniei.(printre care noi ne permitem sa completam ca ii asiguram si lui un loc mai mult decat bine meritat, asumandu-ne riscul sa parem subiectivi).
Dupa o imbratisare colegiala si totodata prieteneasca intre cei doi artisti, Florin Piersic si-a prezentat "povestea" acestui album si cum s-a ajuns la productia lui.
Si de aceasta data, el a amintit ca un actor trebuie sa aiba talent din nastere (deoarece talentul nu se invata, "Daca nu ai din nastere talent,..esti nimeni..") si ureche muzicala (amintind de momentul in care a dat examen la Institutul de Teatru impreuna cu Leopoldina Balanuta).



Umorul ce il caraterizeaza pe Florin Piersic, a fost la loc de cinste si de aceasta data.



Florin a mentionat pentru cei care nu stiau, ca nu canta acum pentru prima data, ci de aproximativ 30 ani,... deoarece chiar a fost intrebat de o jurnalista - Nicoleta "Cum va simtiti acum cand dumneavoastra cantati pentru prima oara?"
Artistul a primit si o propunere de a canta cu Costel Busuioc, propunere pe care Florin a refuzat-o.



Florin a mentionat pentru cei care nu stiau, ca nu canta acum pentru prima data, ci de aproximativ 30 ani,... deoarece chiar a fost intrebat de o jurnalista - Nicoleta "Cum va simtiti acum cand dumneavoastra cantati pentru prima oara?"
Artistul a primit si o propunere de a canta cu Costel Busuioc, propunere pe care Florin a refuzat-o.



Florin a mentionat cu deplina sinceritate, ca pana la acest album, nu il cunostea pe Dan Iagnov- compozitorul albumului, dar de aceasta data s-a convins de profesionalismul si talentul deosebit al compozitorului.
A fost intampinat de domnul Dan Iagnov cu preferatele sale nuci si cu piesele compuse, care i-au placut din prima clipa, cand le-a ascultat.
Artistul ne-a invitat pe toti cei prezenti la teatru, sa vizionam piesa "Straini in noapte", care o joaca in fiecare zi de luni la Opera Nationala.


"Ovidiu Komornyik face melodii, discuri... le-am ascultat, recunosc sunt exceptionale" - Florin Piersic


Florin a spus publicului, ca in urma producerii acestui album, produs de catre Ovo Music, s-a imprietenit cu Ovidiu, deoarece a simtit ca face totul din placere, ca depune suflet in tot ceea ce face.


Daca initial ajuns la casa de productie a lui Ovidiu Komornyik, doar pentru a repeta, Florin Piersic a vorbit direct cu inginerul de sunet - Vladimir (Vova) Sergheev sa inregistreze si astfel a inregistrat complet discul in cateva ore, inca din prima zi.
Artistul a avut placerea sa fie felicitat, prin intermediul unei scrisori primite, chiar si de o fosta profesoara a sa de la absolvirea Institului.



Interpretarea primei piese ce se gaseste pe albumul "Hoinarind printre amintiri", semnat Florin Piersic.

Lansarea acestui album va fi urmata de un turneu in cateva orase mari ale tarii.(Timisoara, Cluj, Iasi si Craiova...)

Echipa care a colaborat pentru realizarea acestui album este formata din:
-Textier - Andreea Andrei, mai putin piesele "Latino Lasciv" si "Anemone mii" al caror text a fost compus de compozitorul albumului Dan Iagnov.
- Orchestratia - George Natsis
- Consultant - Cristina Muntean
- Compozitor - Dan Iagnov
- Inginer de sunet - Vladimir Sergheev (Vova) .
- Producatorul albumului - Ovidiu Komornyik (Ovo Music).. cu care Dan Iagnov este la a treia colaborare.

Atmosfera a fost de exceptie si dorim sa ii multumim si sa transmitem felicitari din suflet organizatorului acestui eveniment special, totodata producator al albumului - Ovidiu Komornyik, lui Florin Piersic, compozitorului Dan Iagnov, textierei Andreea Andrei, inginerului de sunet Vladimir Sergheev (Vova) , intregii echipe Ovo Music si tuturor celor care au colaborat pentru realizarea acestui frumos proiect.

In numele
"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik,
semneaza cele doua prezente din partea fanclubului,
Deea si Nicole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.