28 octombrie 2009

Anastasia Lazariuc, invitata la "Acces Direct" cu ocazia lansarii albumului "Dor de mama"

Anastasia Lazariuc, a fost astazi invitata la "Acces Direct", emisiunea moderata de Madalin Ionescu la Antena 1.
Artista a fost prezenta in emisiune, cu ocazia lansarii albumului sau "Dor de mama", lansare ce va avea loc maine 29 Octombrie 2009,ora 18:30 in Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti.
Acest album a fost inregistrat la Casa de Productie OVO MUSIC,producator fiind OVIDIU Komornyik.



Artista a povestit de mama sa, a reamintit ca isi divinizeaza mama, careia ii datoreaza totul, dar din pacate mama artistei in urma cu un an s-a stins, iar sufletul indurerat al artistei si-a gasit alinarea in piesele de pe acest ultim album.


Anastasia a declarat ca pentru ea mama a fost icoana vietii sale si "toti trebuie sa ne iubim parintii macar pentru simplul fapt ca ne-au dat viata".


Aspectul fizic deosebit al Anastasiei , frumusetea si eleganta acesteia a fost pusa in evidenta in dialogul purtat in cadrul emisiunii, fiind unul dintre subiectele alese de catre Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii "Acces Direct".

Anastasia a interpretat piesa "Mama" impresionand cu versurile si muzica sa speciala care nu te poate lasa indiferent, emotionandu-i si pe cei mai putini sensibili.


Lansarea albumului Anastasiei Lazariuc "Dor de mama" va avea loc la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, maine 29.10.2009, la ora 18:30.



Mult noroc Anastasiei cu ocazia acestei lansari,speram sa fie un mare succes lansarea acestui album, sa se bucure de aceasta voce frumoasa toti iubitorii muzicii usoare romanesti.

Va asteptam cu drag la acest eveniment sa va bucurati alaturi de toti cei care iubesc muzica Anastasiei Lazariuc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.