30 octombrie 2009

S-a lansat albumul "Dor de mama" - Anastasia Lazariuc


Ieri 29 Octombrie 2009, Anastasia Lazariuc si-a lansat albumul "Dor de mama" in Galeria Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti, album inregistrat la Casa de Productie OVO MUSIC.

Am invatat din sinceritatea si intelepciunea parintilor mei ca dragostea are un rol important in viata omului”, mentioneaza in prefata artista, „Cea mai draga fiinta din viata mea a fost Mama ... si imi este tare dor de ea, imi lipseste foarte mult. Ii multumesc ca a existat in viata mea!”.

Anastasia Lazariuc si producatorul albumului - Ovidiu Komornyik.


Anastasia a fost prezentata prin un scurt discurs al producatorului acestui disc - OVIDIU Komornyik.



Artista a sustinut un recital prin care si-a facut cunoscute publicului cateva dintre piesele care se regasesc pe acest album, intitulat "Dor de mama".



Piesa "Mama" a fost cea care a sensibilizat cel mai mult pe cei prezenti la lansare, nu putini fiind aceia care cu greu au reusit sa isi stapaneasca lacrimile.

Albumul „Dor de mama” – Anastasia Lazariuc, contine 18 piese, o parte dintre ele in prima auditie. Sunt semnate atat de compozitori si textieri din Moldova, cat si din Romania. Printre acestia: Iurie Sadovnic, Anatol Dumitras, Mircea Gutu, Dumitru Matcovschi, Geta Voinovan, regretatul Petre Teodorovici, precum si Adrian Romcescu, Dino Ramos, Viorela Filip si altii.









Inainte de a incheia recitalul artista impreuna cu producatorul Ovidiu Komornyik si-au exprimat gandurile si multumirile fata de toti cei care le-au fost alaturi.




La cererea publicului artista a mai interpretat o piesa "De ziua ta".




Alaturi de Anastasia Lazariuc si de producatorul Ovidiu Komornyik au fost fani de toate varstele de la cei mai mici(care au incins atmosfera in final cu o adevarata hora in fata scenei), pana la varstnici iubitori de muzica usoara romaneasca.


Ovidiu Komornyik si o micuta fana.


Noi am ascultat albumul Anastasiei, este de exceptie, asa ca va recomandam cu mare drag sa il achizitionati si sa intrati in lumea minunata a ANASTASIEI LAZARIUC.

Sincere felicitari si multumiri Anastasiei Lazariuc, producatorului Ovidiu Komornyik si tuturor care au colaborat pentru realizarea acestui minunat album.

In numele "OvidioMania" - FanClub Ovidiu Komornyik,
semneaza cele 3 fete prezente la aceasta lansare:
Deea, Dana si Nicole.

===================================================================================

„Cu siguranta voi lansa albumul si in Chisinau, dar se va intampla cand voi gasi sprijinul necesar acolo”, a spus interpreta pentru sursa citata. In Romania sustinerea necesara pentru lansarea albumului a gasit-o in persoana interpretului, compozitorului si producatorului Ovidiu Komornyik.


„Am o dragoste aparte pentru oamenii din Moldova si Anastasia, inclusiv. Este o mare interpreta si un om sensibil. Face numai muzica de calitate. Pentru ca majoritatea cantecelor sunt scrise de autori basarabeni, acestea au o melodicitate deosebita si un mesaj adanc, caracteristic tuturor moldovenilor si pe care doar ei stiu sa-l transmita publicului” , a spus Ovidiu Komornyik

Sursa: inforusia.ro
==============================================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.