25 octombrie 2009

Ovidiu Komornyik invitat azi 25 Octombrie la "Sa v-amintiti duminica" - National tv

Astazi 25 Octombrie, Corina Chiriac a avut o editie speciala a emisiunii sale "Sa v-amintiti Duminica", emisiune realizata de artista, difuzata in fiecare duminica de postul National tv.

Maine, Corina isi aniverseaza ziua de nastere, astfel aceasta editie i-a fost dedicata in intregime.Ea a invitat o parte dintre prietenii sai din lumea artistica, cativa dinte cei mai dragi, printre ei numarandu-se si artistul nostru preferat, OVIDIU Komornyik.

Astfel la doar 3 editii distanta de aparitia precedenta in aceasta emisiune, Ovidiu a revenit in platoul emisiunii "Sa v-amintiti duminica".
El a fost prezentat intr-un mod foarte frumos de catre colega sa si totodata prezentatoarea acestei emisiuni Corina Chiriac, aceasta mentionand in introducerea prezentarii ca il admira pentru ca sprijina arta adevarata, muzica usoara, lanseaza discuri, ii ajuta pe marii artisti sa se afirme,multumindu-i in final ca a acceptat invitatia de a fi prezent in emisiune.
Ovidiu, la randul sau, i-a multumit mentionand ca se simte onorat sa fie prezent in aceasta editie speciala, de ziua Corinei si adresandu-i acesteia niste cuvinte deosebite cum a dovedit de nenumarate ori ca se pricepe atat de bine si felicitand-o pe Corina ca a ramas aceeasi femeie si artista minunata care a fost intotdeauna.

Pentru a va convinge de atmosfera minunata din aceasta emisiune speciala va postam si inregistrararile cu Ovidiu Komornyik din aceasta frumoasa editie, completand inainte doar ca Ovidiu a venit si in aceasta editie, asa cum ne-a obisnuit, insotit de trupa sa minunata, care il acompaniaza in interpretarile sale.




Ovidiu Komornyik - "Nu plange iubito- remix".



Ovidiu Komornyik - Dragostea ne va salva



Ovidiu Komornyik si Corina Chiriac



Interpretarea a fost de exceptie si de aceea ii multumim din suflet lui Ovidiu Komornyik si trupei sale (Fisa, Vova, Mihai si Ursu).Sincere felicitari si multumiri pentru tot ceea ce fac!!!


Corinei Chiriac, avem placerea sa ne alaturam celor care ii transmit cele mai sincere si mai calduroase ganduri de bine, sanatate, noroc si numai impliniri!



Sa traiti stimata doamna, cat mai multe emisiuni de exceptie, cum va pricepeti atat de bine sa le realizati
si Fanclubul Ovidiu Komornyik va doreste tot ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume!!!

LA MULTI ANI, CORINA CHIRIAC!!
Va multumim pentru bucuria oferita de a il revedea pe Ovidiu in emisiunea dumneavoastra!!Tot respectul, aprecierea si sincere multumiri!!!


Cu drag,
"OvidioMania"
= FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.