10 octombrie 2009

Gala Premiilor Felicia- “Oameni pentru inima, minte si suflet”

Joi 8 Octombrie 2009, Revista Felicia a organizat Gala Premiilor Felicia- “Oameni pentru inima, minte si suflet”.In cadrul acestul eveniment care a avut loc la Crowne Plaza, Revista Felicia a premiat personalitati din diferite domenii, artistii cei mai indragiti si chiar institutii care si-au pus amprenta asupra vietii oamenilor din jur.
Cel care a prezentat acest eveniment a fost interpretul, compozitorul, textierul si producatorul Ovidiu Komornyik, demonstrandu-si de aceasta data maiestria intr-un domeniu nou, speram noi ca vor urma si alte evenimente prezentate de artist.


In cadrul aceleiasi gale a avut loc si lansarea noului format al revistei Felicia, mult imbunatatit.” Noua Felicia este dedicata tuturor cititorilor nostri, pe care ii respectam si pretuim. Succesul nostru e si al lor si reprezinta dovada ca oamenii au nevoie de generozitate si daruire, de povesti extraordinare sau a unor gesturi incedibile. Le multumim pentru ca ne-au lasat sa patrundem in sufletul lor si speram sa ramanem acolo” a declarat Gabriela Vranceanu Firea, director general Revista Felicia.



Noul format al Revistei Felicia ofera numeroase sfaturi pentru sanatate si frumusete si raspunsuri sigure la intrebari din aceleasi domenii, acordate de catre specialistii din domeniu.
Camelia Muntean, redactor sef al Revistei Felicia, a declarat ca Revista va contine in continuare diverse interviuri cu personalitati publice:
Nu vom privi viata persoanelor publice pe gaura cheii ci deschis in fata, pentru ca vrem sa va prezentam oameni care au ceva de spus, oameni a caror viata poate fi un exemplu”.

Premiile de Excelenta acordate de catre Revista Felicia:

- Premiul de excelenta in domeniul sanatatii- Dr. Irinel Popescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
- Premiul de excelenta in muzica- Angela Similea.


Artista a declarat ca ii dedica acest premiu colegului si colaboratorului sau Ovidiu Komornyik, la a carui Casa de Productie - "Ovo Music" si-a lansat discurile ultimii ani, unul dintre ele fiind chiar si un album de duete impreuna cu acesta "De dragul tau", lansat in August 2008.

- Premiul “Invingatorii Crizei”- Maria Grapini, presedintele Pasmatex.
- Premiul de excelenta in Business- Mihaela Nicola, CEO”The Group”.
- Premiul de excelenta in cultura a fost acordat publicatiei " Jurnalul National"
- Premiul de excelenta pentru initiative sociale- BCR si Fundatia “Mereu Aproape”.
- Premiul de excelenta in teatru- binecunoscutei si mult iubitei actrite Stela Popescu.

- Premiul Special a fost acordat sopranei Felicia Filip.


- Premiul de excelenta in literatura si blogging- Lucia Verona, dramaturg si prozator, presedintele sectiei de dramaturgie si critica dramatica a Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.
- Premiul de excelenta pentru sustinerea egalitatii de sanse in politica- Marian Vanghelie, presedinte PSD Bucuresti.


- Premiul Special: “Prietenul Cititoarelor Revistei Felicia”- Dr Ioan Stoian, directorul clinicii Gynecoland.

Aceasta seara frumoasa a fost completata cu un recital sustinut de catre OVIDIU Komornyik si ANGELA Similea.


Ovidiu Komornyik a interpretat atat duete impreuna cu Angela Similea cat si piese ce se gasesc pe ultimul sau album "Iarta-ma, daca ti-e dor", precum "Vreau sa zbor", melodie la care artistul a filmat si un videoclip ce va fi difuzat curand si pe posturile de specialitate.




La eveniment au participat: Crina Abrudan, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Giulia Nahmany, Simona Gheorghe, Cristiana Copos, Corina Danila, Alesandra Stoicescu, Mihaela Tatu, Lucian Mandruta si sotia, Oana Sarbu, Dana Sota, etc.


Sursa fotografii : http://tatianaernuteanu.com/ si respectiv http://www.intactimages.ro/ - carora FanClubul Ovidiu Komornyik lemultumeste pentru postarea fotografiilor de la acest eveniment.

Inregistrarea video - emisiunea Felicia -Antena 1.


Sincere Felicitari intregii Echipe a Revistei Felicia,Gabrielei Vranceanu Firea- director general al revistei, tuturor castigatorilor Premiilor de Excelenta si nu in ultimul rand prezentatorului acestui eveniment - Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.