24 octombrie 2009

Joi 29 Octombrie 2009 Anastasia Lazariuc isi va lansa un nou album la OVO MUSIC


Anastasia Lazariuc isi va lansa albumul "Dor de mama", joi 29 Octombrie 2009, ora 18:30 in Cora Pantelimon din Bucuresti.

Albumul este inregistrat la Casa de productie OVO MUSIC si din titlu se observa ca ii este dedicat mamei sale, care ii lipseste foarte mult.

Anastasia Lazariuc a fost invitata ieri 23 Octombrie 2009, la OTV, in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" pentru anunta acest eveniment si totodata sa vorbeasca despre album si activitatea sa artistica.

In emisiune, a intervenit prin legatura telefonica, producatorul acestui album, OVIDIU Komornyik.(aveti mai jos inregistrarea, din pacate putin incompleta..)

Ovidiu Komornyik a povestit ce l-a determinat sa isi deschida propria Casa de productie si a amintit numele mari care au inregistrat albume la Ovo Music: Angela Similea, Gabriel Dorobantu, Marcel Pavel, Luminita Anghel, Sanda Ladosi, Zoia Alecu, Oana Sarbu(urmeaza sa isi lanseze si ea un album la Ovo Music), Adrian Enache (care isi va lansa album la inceputul lunii Decembrie, un "Best of"), Monica Anghel, Adrian Daminescu, marele actor Florin Piersic.






Evenimentul - Lansarea albumului "Dor de mama" ce va avea loc joi 29 Octombrie 2009, in Cora Pantelimon din Bucuresti, va fi transmis de OTV, asemenea cum au transmis si lansarea albumului marelui artisti Florin Piersic "Hoinarind printre amintiri".

Ovidiu Komornyik a raspuns afirmatic invitatiei dlui.Octavian Ursulescu, de a fi prezent intr-o viitoare editie a emisiunii "Dan Diaconescu Direct" alaturi de Angela Similea, Florin Piersic si toti artistii Ovo Music.

Anastasia l-a felicitat pe Ovidiu K. pentru tot ceea ce face pentru muzica romaneasca, felicitari la care subscriem si noi cu mii de multumiri pentru Ovidiu Komornyik, iar dl.Dan Diaconescu l-a numit pe Ovidiu " un adevarat catalizator al valorilor reale din muzica romaneasca".


Artista in cadrum emisiunii a interpretat diverse piese mai noi sau mai vechi si a povestit despre viata si activitatea sa artistica, incepand cu debutul sau la Chisinau, venirea in Bucuresti si lansarea pe scena muzicala romaneasca.
Va atasam mai jos inregistrarile din emisiune, in speranta sa va bucure la fel de mult ca si pe noi.
















Fanclubul Ovidiu Komornyik ii multumeste domnului Dan Diaconescu pentru promovarea valorilor muzicii romanesti in emisiunile sale si lui Ovidiu Komornyik asemenea pentru tot ceea ce face pentru muzica romaneasca!!!Cat despre Octavian Ursulescu..tot respectul si aprecierea...cel mai bun prezentator de eveniment, a fost si va ramane!!!

Anastasiei Lazariuc ii uram mult mult succes cu lansarea albumului, cu siguranta se vor bucura fanii muzicii usoare romanesti de acest deosebit eveniment si ii dorim multa sanatate sa ne bucure pe iubitorii muzicii romanesti cu interpretarea si lansarea a cat mai multe piese deosebite, asa cum se pricepe atat de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.