2 octombrie 2009

Duminica, 4 Octombrie 2009 Ovidiu Komornyik este invitat la "Sa v-amintiti Duminica" - National TV

Dragii nostri, va aducem vesti noi si dintre cele mai bune zicem noi, avand in vedere ca au legatura cu cel caruia ii este dedicat acest blog, respectivul cu artistul nostru drag, Ovidiu Komornyik.

Duminica 4 Octombrie 2009, ora 13:30 se deschide cea de-a treia stagiune a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" moderata de binecunoscuta artista Corina Chiriac, ocazie cu care se aniverseaza si cei sase ani de existenta ai postului National TV.

Corina Chiriac, a fost intotdeauna la inaltime prin acest program, invitand personalitati marcante din diferite domenii, in mod special din muzica romaneasca de toate genurile.

Duminica 4 Octombrie, pentru prima emisiune din noul sezon, care va incepe la ora 13:30 ,Corina Chiriac l-a invitat pe Ovidiu Komornyik sa fie prezent in aceasta editie aniversara, asa cum a fost de obicei invitat la ultimile editii aniversare ale emisiunii, respectiv Craciun, Anul Nou, Martisor si Sf. Sarbatoare a Pastelui...

Alaturi de Ovidiu Komornyik, in platoul emisiunii vor mai fi si alti invitati precum: actorul Adrian Paduraru, Irina Loghin, Victor Socaciu, Fuego, Ricky Dandel, Cristian Pomohaci si trupa Bandidos.

Impreuna cu acestia, indragita interpreta ii va readuce in atentia telespectatorilor, printr-o serie de materiale realizate in cei doi ani de emisune, pe cei `plecati` prea repede dintre noi: Anca Parghel, Grigore Vieru, Ion Dolanescu, Valeria Petre Predescu, Tatiana Stepa.

Ii dorim Corinei Chiriac mult succes in noul sezon si sa ne bucure cu muzica de calitate, asa cum ne-a obisnuit!!



Va dorim VIZIONARE PLACUTA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.