5 octombrie 2009

Ovidiu Komornyik a fost invitat Duminica 4 Octombrie 2009 la "Sa v-amintiti duminica"

Ovidiu Komornyik a fost invitat de catre Corina Chiriac in emisiunea moderata de artista, respectiv "Sa v-amintiti duminica"- Duminica 4 Octombrie 2009.Artistul, a venit in emisiune insotit de binecunoscuta sa trupa.
Corina Chiriac a amintit ca Ovidiu Komornyik nu este doar un interpret iubit cel putin de toate femeile din Romania, chiar si de barbati, aceasta completand ca Ovidiu este un exceptional compozitor, textier si producator de albume, mandrinduse Corina ca tinea in brate o valoare nationala!!!

Ovidiu a venit cu albumul sau, lansat in luna mai a acestui an - "Iarta-ma, daca ti-e dor", pentru a il prezenta publicului si a il darui Corinei.



Ovidiu, a anuntat-o pe Corina ca in premiera se vor prezenta secvente din ultimul sau videoclip, lansat pentru piesa "Vreau sa zbor", videoclip care urmeaza sa fie difuzat pe posturile de specialitate la sfarsitul lunii.
Corina ar fi preferat ca Ovidiu sa ii cante "Iarta-ma", dar el i-a explicat ca a mai cantat aceasta piesa in emisiunea ei si ii va canta "Vreau sa zbor" si "Doar de dragul tau", cea din urma mentionand artista ca a consolat-o.



Interpretarea piesei "Doar de dragul tau" de catre Ovidiu Komornyik, acompaniat de trupa sa.



Interpretarea piesei "Vreau sa zbor" de catre Ovidiu Komornyik si trupa sa.
Interpretarea este insotita de secvente din videoclipul cu acelasi nume, difuzat in premiera pe un post tv.



Speram ca va face placere micul nostru rezumat si va rugam sa ne scuzati pentru calitatea inregistrarii video, dar s-a folosit o simpla camera foto, pentru a fi siguri ca ne vom completa arhiva proprie cu aparitii publice ale lui Ovidiu.
Va multumim pentru intelegere.

Ovidiuuu, sincere felicitari si mii de multumiri din inima pentru absolut tot ceea ce faci!!
Felicitari tie si intregii tale echipe, va multumim mult pentru ca ne faceti viata mai frumoasa cu aceasta muzica minunata!!

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.