19 octombrie 2009

La multi ani, Alina!! Te iubim mult de tot!!

Avem placerea sa va anuntam, inca din aceasta seara, asa cum obisnuim, cand avem sarbatoriti in "familie", ca scumpa noastra ALINA, isi aniverseaza pe 20 Octombrie ziua de nastere, implinind o frumoasa varsta.

Draga noastra Alina, FanClubul Ovidiu Komornyik suntem si azi alaturi de tine ca-ntotdeauna si dorim sa iti transmitem cele mai frumoase si mai sincere ganduri cu prilejul aniversarii zilei tale de nastere.

Sa ne traiesti draga Alinuta, sa fii mereu aceeasi fata minunata cu suflet mare asa cum te cunoastem, sa iti pastrezi intotdeauna zambetul pe chipul tau senin si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca fiecare pas pe care il vei face in viata!


ALINA, te iubim mult de tot, draguta noastra.Iti multumim ca ai ramas alaturi de noi pentru a il sustine neconditionat pe dragul nostru artist preferat Ovidiu Komornyik si sa ne bucuram impreuna de toate minunile pe care el ni le daruieste prin muzica sa.

LA MULTI ANI, ALINUTA!!
Ai mai adaugat un frumos trandafir in buchetul tau. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.

Tot ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume, iti dorim draga noastra Alina, din tot sufletul!! Te iubim mult, mult de tot!
La multi Ani!



...si..in final..lasam pe cel care ne este atat de drag,sa iti cante si sa te incante, asa ca idi dedicam din suflet "De ziua ta" - Ovidiu Komornyik.



Cu dragoste din suflet,
semneaza "OvidioMania"
= FanClub Ovidiu Komornyik.

5 comentarii:

  1. La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani! Sa fii sanatoasa, fericita, mereu vesela, sa te bucuri mereu de muzica lui Ovidiu si de copilul tau extraordinar!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI, Draga ALINA! Sa fii sanatoasa mereu, si sa ramai la fel de frumoasa si scumpa. Iti doresc mult noroc si sa nu stii ce inseamna probleme, sa ai parte numai de bucurii, in special de la Irina, sa fii inconjurata numai de prieteni si numai dragoste sa existe in viata ta.
    Te iubim, draga noastra! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI, ALINA!!!
    Iti doresc din suflet..tot ceea ce iti doresti tu, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de multa pace,liniste si fericire in mijlocul familiei tale si a tuturor celor dragi!!
    Ma bucur mult ca am onoarea sa te cunosc si sa fii prietena mea.Esti un om minunat, te apreciez enorm, din tot sufletul si ma rog Bunului Dumnezeu sa iti lumineze calea in viata cu multa sanatate, pace, noroc si implinire!!
    LA MULTI ANI ALINUTA!Sa ne traiesti scumpo!Te iubim mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc din tot sufletul meu ! Mi-ati facut o mare si o frumoasa bucurie.
    Fie ca aceste minunate urari pe care voi mi le-ati adresat cu multa prietenie si caldura sufleteasca, sa se intoarca la voi inmiit si sa va lumineze calea pe tot parcursul vietii.
    Multumesc Ovidiu Komornyik pentru tot , multumesc fetelor ! Faceti parte din sufletul meu !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti minunate !
    Slide-ul pe care tocmai l-am vizualizat acum m-a impresionat pana la lacrimi ...si sa stiti ca eu plang foarte, foarte rar!
    Mi-ati luminat ziua !
    Multumesc fetelor, multumesc NICOLE, DUMI !
    CREATIA VOASTRA ESTE SUPERBA !
    Nu am mai primit un asa cadou minunat NICIODATA !
    Va iubesc mult ! Nu imi ajung cuvintele sa va multumesc.
    MULTUMESC OVIDIU ! Trebuie sa fii mandru cu asemenea suflete devotate langa tine.
    Sunteti DEOSEBITI cu totii !
    Va iubesc mult !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.