21 octombrie 2009

Inceputul unei lumi de basm, lumea O.K.

Cu exact 5 ani in urma, aceeasi zi frumoasa de toamna, a fost si va ramane una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Un vis frumos; prea frumos pentru mine si utopic in ochii celor din jur, a devenit realitate si a marcat ziua de 22 octombrie, 2004 ca fiind ziua cand am inteles ca ingerii exista si minunea este langa mine. Cu 5 ani in urma, am intalnit ingerul care pana astazi este langa mine oriunde m-as afla, prin muzica sa.



Inainte de 2003, anul in care muzica lui Ovidiu Komornyik si-a pus amprenta pe sufletul meu, notiunea de fan imi era straina. Cum poate cineva sa dea atata culoare vietii tale, cand exista atatea frumuseti si miracole in jurul nostru? Nimeni nu m-a impresionat atat de mult pana atunci. “Nu plange, iubito” a fost prima piesa care mi-a schimbat viata; primul impuls pentru a incepe o lunga si frumoasa cautare, in care speram sa descopar toate minunile oferite de Ovidiu. De atunci, am fost urmarita de dorinta de a-l cunoaste pe Ovidiu si sa-i multumesc pentru creatiile sale superbe care mi-au patruns adanc in suflet. A incetat sa imi placa notiunea de fan, admiratoare etc. Imi place sa ma consider un bebe O.K. la inceputul aventurii, care a inceput in acelasi an, o data cu crearea fan clubului Ovidiu Komornyik, acum OvidioMania. In momentul acela, am simtit ca pasesc intr-o lume magica, lumea O.K. OvidioMania m-a adus un pas mai aproape catre cel mai mare vis pe atunci: sa ma cunoasca Ovidiu si sa fiu cineva in ochii sai. Iar ziua de 22 octombrie, 2004 e ziua cand tot ce am sperat a devenit realitate si acum, dupa 5 ani, inca mai cred ca lumea O.K. este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ma inconjoara zi de zi.



Multumesc Ovidiu, pentru tot ce ai facut pentru mine; pentru OvidioMania si iti multumesc pentru ca ne-ai fost alaturi de la inceput.

2 comentarii:

  1. Frumoase si adevarate gandurile tale atat de sincere despre minunea noastra numita Ovidiu Komornyik.
    Da, Ovidiu Komornyik prin muzica sa minunata ne aduce soarele si speranta in fiecare zi, in sufletele fiecaruia dintre noi,cei care ne bucuram de comorile sale muzicale.
    MULTUMESC DUMI pentru frumoasele ganduri si sincere felicitari, MULTUMESC asemenea inca o data ca ne-ai deschis "portita" spre lumea minunata a lui OVIDIU Komornyik, o adevarata lume de basm!!!
    Multumesc Ovidiu din toata inima pentru absolut tot!! Mii de multumiri..!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare meritam noi sa fim atat de fericiti? Tot mi se pare ca nu e adevarat, si ascult ca prima data cu aceeasi bucurie melodiile lui Ovidiu, CHIAR sunt nemuritoare! Muzica lui Ovidiu are un farmec si un mister pe care nu-l poti intelege pe deplin...mereu descoperi ca el iti spune ceva, sau mai bine zis constiinta si sufletul tau ? Nu sunt retete de viata, sunt parca intimplari ce trebuiau spuse, din care poate gasesti cheia ce o cautai? Nu sunt sfaturi, sunt integrame muzicale sau opere, poeme puse pe muzica ca sa poata zbura repede la noi......pe calea undelor.....simt ca nu am cuvinte destule sa multumesc Ovidiu, pentru cat bine ne faci si poate si tie?????? Ma simt tare fericita, si asta e cel ma important, desi nu stiu de ce ?!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.