22 decembrie 2009

O LINGURITA CU DULCEATA

...,,Mi-am propus anul acesta, 2009, sa incerc sa-i ofer lui Ovidiu cate o lingurita cu dulceata ( a se intelege ganduri bune, admirative si frumoase), o data pe luna, in asa fel incat sa nu plictisesc , iar dulceata mea sa nu dauneze grav sanatatii.Asa ca am impartit un an... (un borcanel) in 12 luni ...(lingurite cu dulceata).''

Luna de luna am incercat sa astern in acest loc o parte din sinceritatea gandurilor mele de fan Ovidiu Komornyik.Unora poate ca le-a placut...si le multumesc, pe altii poate ca i-am enervat cu ,,dulceata'' mea lesinata ( si le cer scuze !)

Din punct de vedere personal,consider ca a fost un lucru benefic si un mod sincer al unui om simplu , de a vedea si aprecia valoarea unui Artist.

Cert este ca in aceasta clipa borcanul este plin, deoarece si anul 2009 este pe sfarsite.
M-am bucurat sa pot sa ofer si eu in mod constant Artistului meu de suflet, aceasta LINGURITA CU DULCEATA.
Nu mi-a fost greu sa sa-mi astern gandurile, deoarece atunci cand esti sincer si curat la suflet poti sa exprimi totul foarte usor.

Sunt bucuroasa ca am putut sa duc la bun sfarsit acest mic proiect al meu si sa-mi tin promisiunea facuta la inceputul anului.
Acum, la momentul bilantului stau si ma intreb : A fost bine ? A fost rau ? Numai Ovidiu poate confirma acest lucru , deoarece El a fost destinatarul acestor ganduri admirative.

Dar, pentru ca ,,de la sublim la ridicol nu este decat un pas'' , acum , dupa 12 episoade ma opresc aici cu acest stil dulce- aromat.
Anul 2010 va fi un an al prieteniei directe, al gandurilor supuse spontan , al sobrietatii , al colaborarii.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi si sa putem duce mai departe aceasta solidaritate frumoasa in acest minunat Fan Club.

Intre timp am sa va ofer cea de-a 12 lingurita cu dulceata ...si da..., apoi puteti sa beti in liniste...un pahar cu apa !!!Sunt randuri scrise de mine cu un an in urma, nu le-am postat niciodata aici , le-am pastrat in calculator...de fapt de aici mi-a venit ideea ,,linguritei cu dulceata''.

O LINGURITA CU DULCEATA_ultimul episod



Incerc sa spun intotdeauna tot ce simt si tot ceea ce gandesc ...

Daca Dumnezeu mi-ar oferi pentru o clipa puterea Sa, as darui nemurire artistului Ovidiu Komornyik si as reusi astfel sa bucur viitoare generatii de suflete dornice de armoniile lui unice .

L-as urca pe un soclu de aur si l-as pastra acolo, cu mare grija , ca pe un tezaur nepretuit.

Pe tineri i-as invata ce inseamna adevarata valoare a unei muzici de inalta calitate si le-as arata ce inseamna clasa si eleganta.

As incerca sa-i fac pe toti oamenii sa se bucure de muzica aceasta divina, sa o inteleaga si sa-si umple sufletele de fericire, de frumos si de imaculat...

As iesi pe strazi si as striga in gura mare: MULTUMESC Ovidiu pentru tot, MULTUMESC PENTRU ECHILIBRUL ADUS, MULTUMESC PENTRU FERICIRE , MULTUMESC PENTRU LINISTE !!

Mi-as expune sufletul la soare si l-as lasa asa...sa se umple de caldura si de bunatate...
As incerca mai apoi sa zbor pe muzica Lui si sa uit ca exist intr-o lume pragmatica, nepasatoare si ignoranta.

As inregistra in suflet vibratiile virtuoase si melodiile Sale si as asculta totul, la infinit...

As darui ziua de maine tuturor celor care au nevoie de ea si as face ca ea sa existe numai alaturi de armoniile Lui odihnitoare.

As tine totul aproape de mine si as incerca sa pastrez vie, la nesfarsit valoarea acestui OM deosebit !!

As da VIATA si PUTERE cuvintelor ...as astepta raspunsuri.... si as face pe toti sa inteleaga adancimea acestor ganduri frumoase.

As incerca sa gasesc curajul sa spun MEREU cu SINCERITATE si ADMIRATIE : ,,MULTUMESC, Ovidiu... MULTUMESC, MULTUMESC , MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC....''asa...la nesfarsit .
MERGI INAINTE !
E DRUMUL TAU !!!

Un comentariu:

  1. Alina, ..felicitari pentru aceste ganduri minunate!!Multumesc totodata pentru toate cele 12 lingurite cu dulceata, au fost delicioase!
    Le asteptam de fiecare data cu mare drag, sper ca au ajuns la fel ca toate postarile noastre de pe acest blog, la sufletul celui caruia ii este dedicat, artistul nostru drag Ovidiu Komornyik.
    Multumim Ovidiu, iti multumim pentru tot, iti multumim ca existi si ne daruieste atatea minuni!!!
    Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca sanatatea si puterea necesara sa aduci in continuare fericire in inimile tuturor celor care iti iubesc muzica!
    Te felicit si iti multumesc inca o data pentru tot Alina..!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.