12 decembrie 2009

"Best of Elena Carstea" - O lansare cu lacrimi de fericire, o seara de neuitat... atat pentru artista cat si pentru fanii prezenti la eveniment!!

Vineri 11 Decembrie 2009, Casa de Productie Ovo Music a organizat la Galeria Esplanada Cora Pantelimon lansarea albumului "Best Of Elena Carstea".


Asa cum se intampla la toate lansarile Ovo Music si de aceasta data organizatorii au dat dovada de punctualitate.

Evenimentul a inceput asa cum a fost programat, putin dupa ora 18:30, Elena Carstea venind in mijlocul publicului, eleganta, imbracata intr-o frumoasa rochie albastra, cu zambetul pe buze asa cum o stim dintotdeauna, pregatita sa cante si sa ne incante pe toti cei care eram prezenti la acest eveniment special care ii era dedicat.


Primul care a urcat pe scena a fost producatorul acestui disc, OVIDIU Komornyik, cel care a organizat aceasta seara speciala pentru toti cei care o iubesc pe Elena si muzica ei.

Artista, complet emotionata a declarat ca si-a dorit foarte mult sa se intalneasca cu toti cei prezenti, care cu siguranta ii iubesc muzica.Ea le-a urat "Sarbatori fericite" si a declarat publicului prezent la lansarea sa ca i-a iubit intotdeauna si isi doreste ca acestia sa ii asculte melodiile cu drag.

Alaturi de Elena Carstea si de Ovidiu Komornyik, pe scena au mai urcat pentru a o sustine in aceasta seara speciala, colegii sai Adrian Enache, Marcel Pavel, Silvia Dumitrescu si Cornel Verban, toti fiindu-i alaturi Elenei in aceasta seara speciala si Marele Om de Radio Titus Andrei.


Producatorul Ovidiu Komornyik a anuntat inca de la inceputul acestei lansari ca vinerea viitoare va avea loc lansarea albumului "Best of Marcel Pavel".

Titus Andrei a fost primul care a spus cateva cuvinte deosebite despre artista Elena Carstea:

Si noi, Radio Romania Actualitati ne alaturam bucuriei ca Elena se afla aici datorita lansarii pusa la cale de Ovidiu Komornyik. Ii felicit pe amandoi. Elena Carstea face parte dintr-o categorie a marilor voci din Romania..."

Colegii Elenei, Adrian Enache, Marcel Pavel, Silvia Dumitrescu si Cornel Verban au adresat publicului cele mai frumoase cuvinte pentru Elena Carstea, care le este si o foarte buna prietena.


Silvia Dumitrescu a amintit publicului sa cumpere acest album, pentru a se bucura de aceste melodii deosebite ale Elenei de sarbatori, amintind ca artistii traiesc din aceste discuri si incurajand publicul sa-i sprijine achizitionand albumele.



Artista a oferit publicului, un recital deosebit, interpretand cateva dintre piesele ce se regasesc pe acest album care contine cele mai de succes melodii ale ei.


Va atragem atentia in timpul vizionarii acestor inregistrari sa urmariti publicul numeros care i-a fost alaturi Elenei si entuziasmul acestuia, pentru a ii demonstra artistei cat este de iubita.


Fiecare interpretare a Elenei a fost rasplatita intens cu aplauzele publicului, asa cum o artista pe masura ei le merita pe deplin.


S-a cantat, s-a dansat si s-a plans din cauza emotiilor de fericire la acest minunat recital daruit de Elena Carstea fanilor sai prezenti Vineri seara la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, pentru a se bucura de noul album lansat de artista.



In momentul cand a interpretat "Nu sunt perfecta", artista a coborat in mijlocul publicului pentru a fi mai aproape de acestia si ei de ea, deoarece emotiile si bucuria reintalnirii cu ea a fost demonstrata prin atmosfera deosebita de care va puteti convinge doar vizionand aceste inregistrari.



La revenirea pe scena, Elena a dansat cu colegul si prietenul sau Adrian Enache, completand si acesta spectacolul oferit de Elena cu show-ul care ii este atat de caracteristic.



Elena a tinut sa mentioneze ca se afla in fata publicului datorita lui Ovidiu Komornyik, cel care i-a oferit sprijinul sau in realizarea acestui frumos proiect, respectiv lansarea unui album "Best of", deci "jumatate din aplauzele dumneavoastra sunt pentru Ovidiu" a declarat Elena.

Fanii Elenei au cantat si au dansat alaturi de artista, bucurandu-se din plin de aceasta seara frumoasa, de reintalnirea cu artista Elena Carstea, atat de iubita de public, de cei indragostiti de muzica romaneasca adevarata.

Aplauzele nu au incetat sa se opreasca la nici o pauza dintre piesele interpretate Elena fiind mai mult decat placut surprinsa de dragostea celor care ii iubesc atat de mult muzica.


Emotionata complet, Elena Carstea nu si-a putut stapani lacrimile atunci cand acestia au inceput sa o aplaude continuu si sa ii strige numele, la finalul recitalului.


Din partea noastra, respectiv a FanClubului Ovidiu Komornyik dorim sa ii transmitem Elenei , cele mai sincere si mai calduroase ganduri de sanatate, noroc si numai succese pe toate planurile, fie ca Bunul Dumnezeu sa ii binecuvanteze calea in viata numai cu impliniri pe toate planurile si de acum inainte sa auzim cele mai bune vesti despre tine ELENA!

SANATATE MULTA si tot binele din lume!!Iti oferim tot suportul moral si ne vom ruga in continuare pentru sanatatea ta, spre a ne bucura de muzica deosebita care ai oferit-o dintotdeauna romanilor de pretutindeni.

Ai oferit o seara minunata pe masura valorii tale binecunoscute!

Ii multumim si ii uram mult SUCCES Elenei Carstea,tuturor artistilor prezenti la acest eveniment atat de special, intregii echipe Ovo Music si nu in ultimul rand producatorului OVIDIU Komornyik pentru seara de neuitat oferita la lansarea albumului "Best of Elena Carstea"!!

In numele FanClubului Ovidiu Komornyik, semneaza

Deea si Nicole- prezente la lansarea albumului "Best of Elena Carstea".

================================================

Va reamintim ca Vineri 18 Decembrie, in aceeasi locatie Galeria Esplanada Cora Pantelimon va avea loc lansarea albumului "Best of Marcel Pavel".

Vom reveni cu mai multe detalii, indata ce vom intra in posesia lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.