19 decembrie 2009

Marcel Pavel si-a lansat aseara 18 Decembrie 2009, cu sprijinul Casei de Productie Ovo Music, albumul "Best of Marcel Pavel"



Vineri 18 Decembrie 2009, la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, Casa de Productie Ovo Music a organizat lansarea albumului "Best Of Marcel Pavel - Frumoasa mea".

Ca toate lansarile Ovo Music si acest eveniment s-a bucurat de un real succes.

Randurile in public au inceput sa se ocupe inca de la ora 17:00 asa cum a confirmat si producatorul Ovidiu Komornyik, primul care a urcat pe scena si de aceasta data pentru a saluta publicul si a prezenta evenimentul

Acesta l-a invitat alaturi de el pe scena pe binecunoscutul artist atat de iubit de public Marcel Pavel.


Ovidiu Komornyik, in scurtul sau discurs introductiv a amintit celor prezenti la lansare ca destinul lor se leaga, deoarece amandoi dupa lansarea slagarului "Frumoasa mea" au avut mare succes si se bucura in continuare de acest succes.

Invitat pe scena de catre Ovidiu K., Marcel si-a cerut scuze publicului pentru intarziere si a mentionat ca din cauza vremii alti colegi nu au reusit sa ajunga la aceasta lansare.

Ovidiu a anuntat ca Marcel Pavel va avea pe urmatorul album o noua piesa compusa de el, care se va regasi pe urmatorul album.

Marcel a interpretat cateva dintre piesele care se regasesc pe acest nou album "Best of Marcel Pavel .

Vizionand aceste inregistrari va puteti convinge de succesul la public de care se bucura Marcel Pavel, acesta fiind aplaudat intens la fiecare piesa.

Piesa "Te vreau langa mine" este compusa de  Marcel Pavel pentru sotia sa.

Urmatoarele  piese interpretate de Marcel in cadrul recitalului au fost: 

Piesa "Frumoasa mea" al carei compozitor este Ovidiu Komornyik, a incantat publicul ca de fiecare data atunci cand o interpreteaza Marcel Pavel acestia fredonand si aplaudand continuu pe aceasta piesa.

In timpul acestei melodii, muzica a fost oprita un moment de catre inginerul de sunet Ovo Music, Vladimir Sergheev - Vova prezent si el la toate lansarile, pentru a incuraja publicul sa cante impreuna cu Marcel Pavel refrenul piesei "Frumoasa mea".

Artistul si-a incheiat recitalul acestui deosebit eveniment cu un frumos colind daruit publicului cu ocazia Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului care se apropie.

La sfarsitul recitalului a urmat mult asteptata sesiune de autografe si fotografii, cand toti cei prezenti au avut ocazia in urma achizitionarii albumului "Best of Marcel Pavel - Frumoasa mea" sa primeasca un autograf pe disc si o carte postala cu autograf din partea artistului.

Fanii artistului au asteptat mult timp, la coada pentru a primi autograf din partea celui care il iubesc pentru ceea ce le ofera prin muzica sa.



Mentionam ca atat inaintea recitalului cat si dupa acesta, Ovidiu Komornyik a fost foarte solicitat de catre fanii sai de toate varstele pentru a le da autografe si a face fotografii cu acestia, chiar daca el era organizator si de aceasta data ca la orice alt eveniment unde este prezent, Ovidiu se bucura de un imens succes.


 In aceasta fotografie il puteti vedea pe Ovidiu Komornyik oferind un autograf uneia dintre cei mai mici fani ai sai.

Atmosfera a fost exceptie si ne bucuram sincer ca am avut onoarea sa fim prezente acolo.

Felicitari si multumiri din suflet atat  lui Marcel Pavel cat si lui Ovidiu Komornyik, intregii sale minunate echipe Ovo Music carora le multumim inca o data pentru caldura cu care ne primesc de fiecare data.

Felicitari dragilor, mult, mult SUCCES in continuare si fie ca Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi in tot ceea ce faceti!!Va multumim ca daruiti atata bucurie in jurul vostru prin aceasta frumoasa activitate !

In numele FanClubului Ovidiu Komornyik, 

semneaza Deea si Nicole,

prezente la acest frumos eveniment.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.