3 decembrie 2009

Ovidiu Komornyik invitat Miercuri 2 Decembrie in emisiunea "Happy Hour" alaturi de cativa buni prieteni ai Elenei Carstea

Ovidiu Komornyik, Cornel Verban,Tavi Colen, Silvia Dumitrescu si Carmen Popa au acceptat invitatia lui Catalin Maruta, moderatorul emisiunii "Happy Hour" de a ii face o surpriza Elenei Carstea.

Acesti artisti, buni prieteni cu Elena de foarte multi ani au demonstrat si de aceasta data ca si in lumea muzicala exista prietenii sincere de-a lungul timpului.

Elena a fost placut surprinsa de intalnirea cu prietenii sai, bucurandu-se toti de aceasta frumoasa revedere.

S-a vorbit despre prietenia adevarata, cum s-au cunoscut, respectiv inceputul prieteniei acestor artisti cu Elena Carstea.

Ovidiu a declarat ca Elena Carstea este cea care i-a inmanat trofeul pe scena Festivalului de la Mamaia, o admira la acea vreme mult, chiar si pentru Tavi Colen de asemenea Elena Carstea a reprezentat sprijinul necesar la inceputul carierei.

Artistii invitati in aceasta emisiune au vorbit foarte frumos despre Elena.

Suportul atat moral cat si material primit de Elena Carstea din partea colegilor sai, pentru interventia chirurgicala suferita de artista a fost asemenea un subiect discutat in aceasta editie.

Va sfatuim sa vizionati inregistrarile video, deoarece sunt multe momente placute relatate de artistii invitati in emisiune.

Momentul special al acestei aparitii prietenii artistice a reprezentat interpretarea piesei "Ochii tai" de catre invitatii din studio, respectiv artistii: Ovidiu Komornyik, Cornel Verban,Tavi Colen, Silvia Dumitrescu, Elena Carstea si Carmen Popa.

Felicitari pentru frumoasa lor prietenie, pentru exemplul care il ofera celorlalti, astfel demonstrand ca intre artisti exista prietenii trainice si atat de frumoase...

Felicitari si mult succes in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.