26 decembrie 2009

Ovidiu Komornyik a primit trofeul "RoMandria" pentru videoclipul "Vreau sa zbor" in emisiunea "Craciun in familie".

Vineri, 25 Decembrie 2009, in prima zi de Craciun, fanii lui Ovidiu Komornyik s-au bucurat de prezenta artistului lor preferat in emisiunea prezentata de Mihaela Radulescu - "Craciun in familie".
In aceasta editie speciala de Craciun, au fost invitati numerosi artisti din generatii si stiluri diferite.
Bucuria a fost deplina pentru cei care iubesc muzica lui Ovidiu Komornyik, deoarece El a primit in cadrul emisiunii, trofeul "RoMandria" pentru videoclipul "Vreau sa zbor", ultimul videoclip semnat Ovidiu Komornyik.



Mihaela inainte de a ii oferi premiul, l-a prezentat pe Ovidiu:
"un artist foarte iubit de public, asteptat peste tot in tara, dar si in lume, un artist cu care ne mandrim ca este roman"
...astfel ca intotdeauna a vorbit foarte frumos despre Ovidiu asa cum a facut-o de fiecare data si cum de altfel merita un Om si un Artist atat de special cum este Ovidiu Komornyik.

"Este un premiu pe care il meriti si il meriti ..pentru ca esti unul dintre romanii cu care ne mandrim si te rog sa continui sa canti pentru romani, asa cum ai facut de cand ai inceput tu practic aceasta meserie" i-a spus Mihaela Radulescu lui Ovidiu Komornyik.

Ovidiu a mentionat ca face totul cu drag, fara nici un efort si a amintit ca videoclipul "Vreau sa zbor" pentru care a fost premiat in aceasta emisiune se bucura de un foarte mare succes atat pe posturile de specialitate cat si pe internet.
Mihaela a prezentat-o cu aceasta ocazie si pe protagonista din videoclip - Raluca, aceasta fiind membra a echipei sale si a aparut in numeroase alte activitati muzicale.(festivaluri, videoclipuri..)

Dupa ce si-a primit meritatul premiu Ovidiu Komornyik a interpretat acompaniat de trupa sa - Ovo Music, piesa "Vreau sa zbor" pentru al carei videoclip a primit trofeul.



Felicitari OVIDIU Komornyik!Sincere felicitari din inima, tie si echipei minunate care iti este aproape!!!Felicitari pentru acest premiu, iti multumim din inima pentru tot ceea ce faci si te asiguram de sustinerea noastra neconditionata in continuare!

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.