9 decembrie 2009

Poveste cu nabadai a Concertului sustinut de Ovidiu Komornyik si Orchestra Ovo Music in seara de 6 Decembrie la Chisinau

Pregatirea de plecare

Timp de o saptamana s-au realizat numeroase repetitii pentru 6 decembrie, o zi importanta in care Ovidiu Komornyik, acompaniat de Orchestra Ovo Music a sustinut concertul live “Daca ti-e dor”la Palatul National din Chisinau.

Echipa formata din:


  • Emanuel Gheorghe - chitara si clape
  • Vladimir Sergheev Vova- tobe
  • Mihai Pana - vioara
  • Nicolae Suciu - clape
  • Marius Lung - chitara bass
  • Backing vocals asigurat de Aida Borovina si Georgiana Mircea.
... s-au intalnit la Casa de Productie Ovo Music in jurul orei 6:30, de unde urmau sa plece la 7:00 spre Chisinau.

Peripetiile au inceput inca de la prima ora, deoarece.. Ursu, unul dintre membrii trupei si-a uitat camasa pregatita pentru concert si a fost nevoit sa se intoarca acasa sa isi ia camasa.
Catelusul lui Ovidiu Komornyik, Leutul a avut grija sa lase o amintire pe o clapa spre a purta noroc intregii echipe, incercand nervii unuia dintre membrii formatiei Ovo Music, Fisa.

Cand credeau ei ca sunt gata de plecare, cel care lipsea era tocmai Ovidiu Komornyik, care a avut grija sa se prezinte la vot, demonstrand ca este un cetatean model care isi exercita drepturile.

Drumul

Fisa si Ursu au fost cei care au intretinut atmosfera pana la Chisinau, datorita lor, tot drumul a fost incarcat de glume si peripetii.

Pentru ca duminica a avut loc al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale in Romania si calatorind intr-un microbuz galben cu perdele albastre, care din coincidenta sunt si culorile PNL-ului, Ovidiu Komornyik si echipa Ovo Music au fost opriti de mai multe echipaje de politie.

Dupa ce a fost oprit de cateva ori, Ovidiu si-a pierdut intr-un final rabdarea si a scos capul pe geam (purta o sapca si ochelari de soare), zicandu-le politistilor:"nu suntem domne, cu turismul electoral, sunt Ovidiu Komornyik, am concert la Chisinau si ma grabesc". Atunci politistii au inteles si i-au lasat sa treaca.
Astfel, Ovidiu K. si echipa au ajuns in patru ore la vama, unde au mai stat inca o ora, dupa care au ajuns fara probleme la Palatul National din Chisinau.

Inainte de Concert

Imediat ce au ajuns la Palatul National din Chisinau, intreaga echipa au efectuat probe de sunet si s-au pregatit de marele concert.
In culise, televiziunile locale din Chisinau l-au intervievat pe Ovidiu Komornyik, intrebandu-l care este motivul pentru care nu a mai fost prezent pe scena din Chisinau in ultimul timp. Ovidiu le-a raspuns ca iubeste publicul din Chisinau si a dorit sa ofere un spectacol 100% live cu trupa. Ovidiu nu si-a dorit sa cante cu negative si a venit de aceasta data impreuna cu baietii, care ii asigura orchestratia si fetele din backing vocals, Aida si Georgiana.

Concertul

Luminile s-au stins si pe ecran a inceput sa ruleze clipul „Iarta-ma” moment in care publicul a inceput sa aplaude frenetic iar artistii si-au ocupat fiecare locurile pe scena.
Prima piesa interpretata a fost varianta remixata la a marelui hit „Te-am tradat”, la strofa caruia si-a facut aparitia pe scena minunatul artist, Ovidiu Komornyik, publicul era deja extaziat.

Piesele interpretate au fost: "Te-am tradat, "Nu plange iubito", "Doar de dragul tau", "Vreau sa zbor", "Adelina","Cand vin acasa", "Noaptea e a mea","Maria, Maria", "Saruta-ma", "Pe mine cine ma saruta", "Iarta-ma", "Esti mireasa vietii mele", "Nu te pot uita".

Publicul a oferit flori artistului si aplaudat intens, insa a reactionat cel mai mult la cele mai populare piese ale lui Ovidiu ”Maria Maria” si bineinteles „ Esti mireasa vietii mele „.
La piesa „Maria”, Ovidiu a mers in public si a cerut sprijinul fanelor in interpretarea refrenului, astfel una dintre doamnele din public a a avut ocazia sa interpreteze alaturi de artist refrenul piesei „Maria, Maria”.

Dupa acest concert, care s-a bucurat de mare succes, echipa a avut parte de cina si ...si s-au cazat la hotel, urmand sa plece a doua zi dimineata spre Bucuresti.In acea seara seara, dupa concert, atat la masa cat si ulterior, glumele au fost la loc de cinste si astfel intreaga echipa a ramas cu amintiri neuitate de la Chisinau .
A doua zi, de dimineata, in jurul orei 10 Ovidiu si echipa au plecat spre Bucuresti unde s-au intors cu zambetul pe buze dupa frumoasa aventura numita Chisinau .


Multumim  Georgianei Mircea ( membra trupa Ovo Music - backing vocals) pentru frumoasa relatare a acestei minunate povesti cu nabadai!

Sursa: http://www.angelasimilea.myforum.ro/

Felicitari intregii echipe Ovo Music!Felicitari baietilor din trupa, felicitari fetelor din backing vocals Aida Borovina si Georgiana Mircea si nu in ultimul rand felicitari dragului nostru Ovidiu Komornyik!!

Urmariti acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik si curand va veti bucura si de fotografii de la acest concert, imediat ce vom intra in posesia lor!!!


" Concertul de la Chisinau a fost senzational.Nu credeam ca Ovidiu este atat de iubit acolo.Au aplaudat pe tot parcursul videoclipului "Iarta-ma" si nici nu mai vorbesc pe parcursul pieselor si la finalul lor.A primit nu stiu cate buchete de flori...plus interviuri...autografe....o gramada de cd-uri vandute....ce sa mai spun? UN SUCCES TOTAL! Asteptam la anul concertele live 100% din tara.....mult succes Ovidiu!" - Aida Borovina - membra backing vocals- trupa Ovo Music

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.