31 decembrie 2009

La multi ani! Sanatate multa si numai impliniri va dorim pentru Noul An!!

Pentru toti cei care ne acceseaza cu drag acest blog, din dorinta de a fi la curent cu noutatile despre artistul nostru de suflet -  Ovidiu Komornyik si artistii Casei sala de Productie Ovo Music, FanClubul Ovidiu Komornyik  avem placerea sa va transmitem cele mai frumoase, sincere si calduroase ganduri pentru 2010.

Fie ca Anul 2010 sa va aduca multa,multa sanatate, speranta, liniste sufleteasca, putere de a reusi sa realizati tot ce va propuneti, noroc, fericire si Tot binele din lume voua si tuturor celor dragi care va sunt mai mult sau mai putin aproape.

Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de noi si de muzica minunata a lui Ovidiu Komornyik in acest an si avem placerea sa mentionam ca acest blog implineste doar un anisor in primavara,...asa ca ne bucuram foarte mult sa constatam ca in mai putin de un an este foarte accesat, concluzia fiind ca Ovidiu Komornyik este foarte iubit pentru muzica ce o ofera publicului sau.

Avem marea placere de a impartasi cu voi si mesajul din partea lui Ovidiu adresat noua FanClubului sau, mesaj potrivit tuturor fanilor sai, speram sa va bucure aceasta surpriza:

"Vreau sa va urez un an cu sanatate, bucurie, implinire, stabilitate si tot ce poate fi mai frumos!   La multi ani!!!!! Sa ne vedem sanatosi in 2010 cu muzica frumoasa si cu sufletele pline de implinire! La multi ani OvidioMania!!!!"

Va reamintim ca in aceasta Noapte  Ovidiu Komornyik este prezent la National Tv in programul special de Revelion, iar maine, prima zi din anul Nou la ora 13:00 va puteti bucura de un recital al lui Ovidiu Komornyik difuzat pe pe TVR3.

LA MULTI ANI!!!

Cu drag, 

OvidioMania = FanClubul Ovidiu Komornyik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.