8 decembrie 2009

Daniel Iordăchioaie îţi dăruieşte amintiri frumoase..

Colecţia de muzică pentru suflet pe care revista “Felicia” o oferă cititorilor săi se îmbogăţeşte din 10 decembrie cu un nou CD, semnat Daniel Iordăchioaie.

Cu sprijinul casei de discuri Ovo Music, artistul revine în atenţia publicului după 13 ani, cu un album despre care îşi asigură admiratorii că este unul de bună calitate:
Consider că toţi cei care mă vor fi învăţat vreodată să cânt sau să merg pe o scenă pot fi mândri de realizarea lor în ceea ce mă priveşte. Mulţumesc soţiei mele minunate, fără de care acest disc nu ar fi existat şi care în perioada lansării îmi va mai face un cadou, pe fetiţa noastră Salma, şi dedic acest Best of copiilor mei superbi, care sper din tot sufletul să se mândrească întotdeauna cu ceea ce au făcut părinţii lor“, a spus artistul.
Sursa: Revista Felicia
Celor care doriti sa va bucurati si de un recital live sustinut de Daniel Iordachioaie, va reamintim ca Joi 10 Decembrie, ora 18:30, la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, Casa de Productie Ovo Music organizeaza lansarea albumului "Best Of Daniel Iordachioaie".

2 comentarii:

  1. caut albumul moldovean blus cu daniel iordachioaie....si melodia trenul cu albastre roti si negative aurelian andreescu...ma poate ajuta cineava...cat despre generatia enache,iordachioaie,temisan...jos palaria!!pacat....ca lumea ia uitat ininte de vreme!sanatate si putere de munaca!!cu stima ciprian surugiu un trubadur de iasi!!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua.
    Va multumim pentru aprecierile aduse artistilor Casei de Productie Ovo Music.

    Cu Daniel Iordachioaie puteti lua direct legatura pe blogul personal al artistului, il gasiti aici in bara laterala din dreapta, la "Lista mea de bloguri".

    Referitor la artistii mentionati de dumneavoastra, lumea nu i-a uitat, dovada este faptul ca acestia cu sprijinul Ovo Music si-au lansat..sau poate inca urmeaza sa mai lanseze albume, publicul cere muzica romaneasca deoarece stiu sa faca diferenta de calitate in muzica.
    Va multumim pentru ca ati ales sa ne accesati blogul si ne bucuram daca ati gasit informatii necesare pentru dumneavoastra.Urmariti articolele si veti fi la curent cu noutati despre artistii Ovo Music. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.