11 decembrie 2009

Joi 10 Decembrie 2009, Ovo Music a organizat lansarea albumului "Best of Daniel Iordachioaie"

Joi 10 Decembrie 2009, Casa de Productie Ovo Music a organizat la Galeria Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti lansarea albumului "Best of Daniel Iordachioaie".

Ca toate lansarile Ovo Music si de aceasta data, cel care a prezentat evenimentul, prezentandu-l pe artistul Daniel Iordachioaie, a fost chiar producatorul acest album OVIDIU Komornyik.

Daniel a tinut sa transmita publicului ca este emotionat, mentionand ca de doar patru zile este tatic pentru a doua oara, s-a nascut fetita sa Salma Nicole, careia noi, FanClubul Ovidiu Komornyik ii transmitem multa sanatate si fie ca Bunul Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii in viata cu mult noroc si implinire.


Daniel a multumit lui Ovidiu Komornyik pentru sprijinul acordat in realizarea acestui proiect mentionand ca spera sa urmeze si alte colaborari cu Ovo Music.

La invitatia lui Ovidiu K. pe scena alaturi de Daniel Iordachioaie au urcat Aurelian Temisan si "parintele muzicii usoare romanesti - Titus Andrei" si invitat de Daniel, pe scena s-a alaturat si Gaby Popescu care salveaza muzica usoara romaneasca la Tv, in cadrul emisiunii " O la la".

Titus Andrei a tinut neaparat sa felicite atat Casa de Productie Ovo Music cat si pe artistul Daniel Iordachioaie  pentru punctualitate :

 “Nicio lansare nu a început la fix. M-aţi făcut să alerg ca să ajung la timp. Asta înseamnă seriozitatea artistului, seriozitatea casei de producţie şi respectul pentru meserie”.

Titus Andrei si de aceasta data, ca si la lansarea albumului "Best of Adrian Enache" l-a felicitat pe Ovidiu Komornyik pentru ca sustine muzica romaneasca, amintind ca este artistul care si el la randul sau s-a lansat in mijlocul colegilor de breasla pe care acum ii sustine si ii promoveaza.Felicitari la adresa producatorului Ovidiu Komornyik au venit si din partea artistului care s-a bucurat de aceasta frumoasa lansare de album - Daniel Iordachioaie continuand cu aplauzele publicului care au fost in asentimentul celor de pe scena.

Titus a relatat publicului ca l-a cunoscut pe Daniel I. prin ''86 la Pitesti, cand artistul castiga Festivalul "Laleaua neagra",moment in care s-a convins ca Daniel va fi un fenomen in muzica romaneasca, amintind chiar si de perioada in care a fost numit "Little Elvis".

Daniel a oferit un recital, interpretand cateva piese care se regasesc pe acest album.

Acel paradis pierdut- Daniel Iordachioaie

Crede in iubire - Daniel Iordachioaie 

Moldovean Blues - Daniel Iordachioaie 

Surpriza serii a fost reunirea trio-ului Daniel Iodachioaie, Aurelian Temisan si Adrian Enache care au interpretat doua colinde celor prezenti la aceasta lansare: "Sus boieri" si respectiv un fragment din "Silent night".

Alaturi de Daniel Iordachioaie in aceasta frumoasa seara a lansarii albumului sau au fost numerosi fani ai artistului, care au avut ocazia sa il reasculte live la 13 ani dupa ultimul sau album lansat.

Daca veti viziona cu atentie inregistrarile, veti observa si publicul numeros care i-a fost aproape lui Daniel.


Daniel Iordachioaie - Aduna-ti soarele in priviri

Daniel Iordachioaie - Pentru ca ai plecat (Versurile au fost scrise de sotia sa, demonstrand astfel cat de frumos se lucreaza in familie)

Mentionam ca sotia lui, Nouria a fost prezenta la acest eveniment deosebit, fiind alaturi de sotul sau si privindu-l cu emotii din primul rand in public, la doar patru zile dupa ce i-a daruit acestuia al doilea copil.

Marela slagar "Ma-ntorc la tine mare albastra" a fost piesa care i-a emotionat pe toti cei prezenti si i-a determinat sa fredoneze piesa impreuna cu artistul, incepand cu echipa organizatoare a Casei de Productie Ovo Music, pana inclusiv cei mai tineri dintre spectatorii prezenti la lansare, respectiv copii de 12-14 ani.

"Intre noi e o stea" este o piesa care credem noi ca i-a trezit nostalgie producatorului Ovidiu Komornyik, odata ce a dorit sa declare ca si el a interpreta aceasta piesa atunci cand avea doar 20 ani si acum la acest eveniment interpreta alaturi de Daniel, dar nu de pe scena ci de langa ai sai colegi din echipa de organizare.(va puteti convinge urmarind inregistrarea)


O piesa ritmata, foarte frumoasa care ne place foarte mult si noua.


Inainte de incheierea acestui eveniment deosebit Daniel i-a multumit inca o data lui Ovidiu Komornyik pentru suportul acordat in realizarea acestui album "Best of" iar acesta din urma a mentionat ca surprizele Ovo Music vor continua si in 2010, unul dintre artistii care urmeaza sa lanseze album la Ovo Music fiind  Aurelian Temisan.

Aurelian T. a felicitat-o la randul sau pe Nouria, care a fost alaturi de sotul ei la aceasta lansare.

Felicitari lui Daniel Iordachioaie, felicitari trio-ului reunit cu aceasta ocazie  (Temisan - Iordachioaie - Enache) si felicitari intregii echipe Ovo Music pentru acest frumos proiect si nu in ultimul rand cele mai sincere si mai calduroase felicitari producatorului Ovidiu Komornyik pentru absolut tot ceea ce face in muzica romaneasca!!

Semneaza in numele FanClubului Ovidiu Komornyik,

prezent si la aceasta lansare..

Deea, Alina si Nicole.

========================== 

Va reamintim ca astazi 11 Decembrie, tot la Galeria Esplanada Cora Pantelimon se va lansa albumul "Best of Elena Carstea" , la ora 18:30.

Urmariti acest blog dedicat lui OVIDIU Komornyik pentru a fi la curent cu noutatile legate de lansarile albumelor Casei de Productie Ovo Music si respectiv aparitii publice ale lui Ovidiu Komornyik.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.