26 decembrie 2009

Ovidiu Komornyik invitat la "Hai sa ne intalnim sambata seara", a doua zi de Craciun...

Inca o surpriza pentru romanticii fani ai lui Ovidiu Komornyik. ..

Cum poate fi Craciunul mai frumos... decat sa il petreci in familie, alaturi de cei dragi si sa te bucuri de prezenta  minunata a unui interpret atat de deosebit cum este Ovidiu Komornyik !!!

Si astazi, a doua zi de Craciun, fanii artistului s-au bucurat de prezenta lui in emisiunea "Hai sa ne intalnim sambata seara", la tvr1.

"...Muzica sa este o expresie exploziva a iubirii..si de fiecare data prin versuri, prin linie melodica, a reusit sa depaseasca bariera micului ecran si sa ajunga direct la inimile dumneavoastra.Are puterea de a ne atinge cu siguranta pe toti.." au spus in prezentarea lui Ovidiu Komornyik, gazdele emisiunii, Irninis Miricioiu şi Leonard Miron...si mare dreptate au!!!

Felicitari OVIDIU! Te felicitam din suflet si iti multumim ca ne daruiesti atata fericire prin aceasta muzica, cum nici nu iti poti imagina..!!Datorita tie  Sarbatorile noastre sunt mult mai frumoase si iti suntem sincer recunoscatoare pentru asta, iti multumim in numele tuturor celor care iubesc si traiesc muzica ta!

Iti multumim Ovidiu pentru tot, sa iti daruiasca bunul Dumnezeu multa sanatate si putere sa ne bucuram mult timp inainte de aceste comori muzicale pe care numai tu stii sa ni le oferi!!


Cu drag si sincera pretuire, 

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.