21 decembrie 2009

Ovidiu Komornyik invitat la "Psihologul Muzical" - editia din 19 Decembrie 2009.

Vineri noapte, dupa ora 24:00, invitatul dlui.Andrei Partos in cadrul emisiunii "Psihologul Muzical" difuzata de Radio Romania Actualitati a fost dragul nostru artist Ovidiu Komornyik.

Aceasta invitatie initial a fost facuta atat pentru Ovidiu Komornyik cat si pentru dna. Angela Similea, care din pacate nu a putut onora aceasta invitatie, datorita schimbarii bruste a vremii.(ninsoarea) si astfel in studioul emisiunii a fost prezent doar Ovidiu.


Andrei Partos (realizatorul acestei frumoase emisiuni in care este promovata arta prin marile personalitati culturale ale noastre), dupa ce a prezentat invitatul, a anuntat ascultatorii ca Ovidiu vine de la o lansare,(albumul "Best of Marcel Pavel") spunand ca OVIDIU Komornyik este producatorul care a avut cele mai multe lansari in 2009.
Inca din prima ora a emisiunii ascultatorii au aflat ca Ovo Music - Casa de Productie a lui Ovidiu Komornyik are doar 5 anisori si la aceasta varsta frageda a lansat 44 albume ale celor mai iubiti artisti din Romania.
Ovidiu a anuntat ca Angela Similea regreta ca nu a putut ajunge la emisiune din cauza ninsorii, dar a anuntat fanii artistei si nu numai ca Angela este " intr-o forma extraordinara" contrar zvonurilor care au circulat in presa fara nici o legatura cu realitatea despre artista.
S-au primit numeroase mesaje in care era felicitat invitatul emisiunii - producatorul, compozitorul si artistul Ovidiu Komornyik, ca de fiecare data cand acesta este prezent intr-o emisiune a oricarui tip de canal media.
Fanii lui Ovidiu care ascultau aceasta emisiune i-au amintit artistului ca ar trebui sa se ocupe mai mult si de compozitia proprie, acesta anuntand ca si-a lansat anul acesta un album, dar nu a avut loc o lansare cu public a albumului sau. 
Membrele FanClubului Ovidiu Komornyik au intervenit cu mesaje inca din primele minute pentru a isi sustine idolul, fiecare dintre acestea demonstrand devotamentul si recunostinta care o poarta artistului invitat in emisiune.
Prima piesa difuzata a fost "E noaptea de Craciun" interpretata de Ovidiu Komornyik in duet cu Angela Similea, piesa ce se regaseste pe albumul "Colinde pentru sufletul tau" lansat doar cu revista Felicia in Decembrie 2007.


Imediat dupa acest frumos colind, Angela Similea a intervenit telefonic in emisiune, fiind contactata de catre echipa emisiunii "Psihologul muzical".

Artista a promis ca va reveni in emisiune in studioul emisiunii, pentru a onora invitatia si dorinta ascultatorilor care i-a votat pe acesti doi mari artisti, Ovidiu Komornyik si Angela Similea intre cei mai preferati invitati ai anului trecut.

Spiritul de umor al celor doi a ocupat loc de cinste si de aceasta data, Ovidiu spunandu-i Angelei ca data viitoare va veni singura in emisiune, deoarece si el a venit acum singur.Ei au anuntat ca lucreaza in prezent la un nou album al Angelei Similea care va fi lansat in Martie 2010 si totodata vor urma inca aproximativ patru albume cu muzica anilor " 80 ai artistei Angela Similea.

Ovidiu a anuntat ca Angela implineste in 2010 - 40 de ani de cariera, iar Ovidiu implineste 20 de ani de cariera.

Cei doi atat de iubiti artisti au anuntat ca vor continua duetele deoarece sunt incantati de duete atat ei cat si publicul care ii asculta cu mare placere.

El a continuat si de aceasta data cu frumoase cuvinte la adresa colegei sale de scena Angela Similea, amintind ca artista arata foarte bine si se imbraca la fel de bine, la inregistrarile pentru Noaptea de Revelion efectuate de cei doi artisti aceasta a atras atentia tuturor prin eleganta care ii este atat de caracteristica.
Artista si-a salutat fanii si a multumit celor doi barbati prezenti in studio - Andrei Partos si Ovidiu Komornyik pentru complimentele facute.
Angela a raspuns in urma intrebarii lui Andrei P. ca astazi lipseste sufletul din realizarea programelor de sarbatori, spiritul simtindu-se doar in cadrul programului dnei.Florentina Satmari - emisiunea moderata de binecunoscuta artista Corina Chiriac.
Angela a mentionat ca au inregistrat pentru Revelion la National Tv, iar artista va fi prezenta si pe 26 Decembrie la Tvr1 unde va fi sarbatorit Marius Teicu pentru 45 de ani de cariera.
Inaintea stirilor de la ora 01:00 a fost difuzat un colind care Angela a mentionat ca il stie de la tatal sau, fiind un colind cules..."Colind pentru tata", artista neuitand sa transmita tuturor ascultatorilor calduroasele urari de sarbatori.


A doua ora a emisiunii a inceput cu "Simfonia Iernii" interpretata de Angela Similea.

Au continuat mesajele deosebite insotite de felicitari atat din partea fanilor lui Ovidiu Komornyik si ai Angelei S. cat si ascultatorilor emisiunii la adresa celor doi artisti.
Ascultatorii au fost anuntati de Ovidiu si Andrei ca au ocazia de a ii viziona live pe webcam prin intermediul site-ului Romania Actualitati.
Ovidiu a ascultat si vizionat live emisiunea lui Andrei care l-a avut invitat pe marele artist Florin Piersic, declarand de aceasta data ca l-a incantat in mod deosebit acea editie.
Piesa "Te-am tradat" si de aceasta data a fost ceruta de catre ascultatori, iar Ovidiu a mentionat ca aceasta melodie i-a adus un succes foarte mare, succes de care se bucura si astazi dupa 10 ani, fiind interpretat acest cantec in toate concertele artistului.
Tradarea a fost un subiect abordat in aceasta ora a emisiunii, Ovidiu amintind publicului inca o data ca "Barbatii nu tradeaza niciodata cu sufletul".
S-a reamintit de albumul lansat in acest an de Ovidiu "Iarta-ma, daca ti-e dor", album pe care se regaseste si piesa "Iarta-ma" care a asigurat coloana sonora a serialului "Fetele Marinarului" difuzat in aceasta primavara, album care este promovat si prin doua videoclipuri lansate in acest an de Ovidiu Komornyik "Iarta-ma" si "Vreau sa zbor".
Dupa se s-a vorbit despre tradare si piesa care o reda, s-a si difuzat aceasta melodie, pe care o postam si noi dar inregistrare din Concertul "De dragul tau" din Mai 2008 la Bucuresti.



Ascultatorii au facut o comparatie intre piesa "Te-am tradat" a lui Ovidiu Komornyik si "Bed of Roses" a lui Bon Jovi, acestia mentionand ca Ovidiu isi cere iertare in piesa iar Bon Jovi doar insira lista tradarilor.


S-a difuzat o piesa noua in premiera, duetul "E noaptea cea mai lunga" care va fi difuzata de posturile tv in noaptea de revelion, fiind inregistrata pentru aceasta noapte speciala.

Ovidiu a reamintit de concertul aniversar dedicat Angelei Similea pentru cei 40 de ani de activitate, concert care este programat in luna martie 2010.

Au fost doua telefoane primite in emisiune, unul din partea unui ascultator fidel Lache si celalalt din partea unei membre a Fanclubului Ovidiu Komornyik.

Ovidiu a povestit despre concertul de la Chisinau care s-a bucurat de mare succes.

       

  Andrei Partos  a amintit in cadrul celei de a treia ora a emisiunii si de asistenta lui Ovidiu - Diana care se ocupa si de PR-ul Casei de Productie, respectiv de promovarea evenimentelor, distribuirea mesajelor si comunicatelor de presa, aducandu-i producatorului Ovidiu Komornyik cuvinte frumoase, de lauda..la adresa asistentei sale, careia dorim si noi sa ii transmitem cele mai frumoase ganduri si sa ii spunem ca o iubim foarte mult, pentru ca este atat de simpatica.


Ascultatorii au aflat de la Ovidiu ca Andrei are o colectie impresionanta de muzica, el fiind cel care l-a ajutat pe Ovidiu oferindu-i piesele Elenei Carstea pentru realizarea albumului "Best Of Elena Carstea".

In a patra ora a emisiunii Ovidiu a raspuns in continuare intrebarilor primite din partea ascultatorilor, amintind de perioada adolescentei cand mergea la discoteca impreuna cu fratele sau mai mare, discoteca aflanduse aproape de casa bunicii artistului.


Asemenea s-a vorbit despre Revolutia din 1989, despre Concursul Eurovision si multe alte subiecte pe care le veti afla doar ascultand inregistrarea emisiunii pe care o gasiti pe site-ul Radio Romania Actualitati, accesand linkul: 

http://www.romania-actualitati.ro/invitat_ovidiu_komornyik-7647

Inainte de a incheia acest rezumat, noi - FanClubul Ovidiu Komornyik adresam cele mai sincere si calduroase multumiri, dlui.Andrei Partos si intregii echipe a emisiunii  "Psihologul Muzical" pentru aceasta minunata surpriza facuta de a ne bucura de prezenta in studio a dragului nostru artist Ovidiu Komornyik.


Asemenea ii multumim din inima lui Ovidiu pentru ca a onorat aceasta invitatie si ne-a daruit o bucurie in ajunul Sarbatorilor cum nimeni nu isi poate imagina.

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

===================================================

Inregistrarea emisiunii va reamintim ca o puteti asculta aici:

http://www.romania-actualitati.ro/invitat_ovidiu_komornyik-7647

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.