23 septembrie 2009

O LINGURITA CU DULCEATA

Am scris multe despe Artistul nostru preferat, mi-am exprimat admiratia de nenumarate ori si cu toate acestea cred ca inca nu am definit totul asa cum simt si cum gandesc.
Cuvintele sunt putine cand trebuie sa descriu tot ce inseamna apreciere , recunostinta si multumire fata de creatia Artistului nostru de suflet.
Dar daca ar fi sa incerc din nou sa definesc muzica lui Ovidiu Komornyik, as putea spune ca este o armonie de culoare, de talent, de iubire si daruire.
Aceasta muzica inegalabila este un dar sadit in sufletului Artistului nostru drag de insusi Creatorul Universului , este un dar de la Dumnezeu ca si soarele, ca si apele cristaline, ca oricare lucru bun care se coboara de Sus.
Arta lui Ovidiu este CEA DE A OPTA MINUNE A LUMII.
Aceasta muzica m-a marcat definitiv, o percep ca pe un mare bine in viata mea si-i simt energia pozitiva.
Sunt convinsa ca Armoniile lui Ovidiu isi gasesc loc doar in suflete luminoase, sincere si se contopesc intr-un mod placut ,oferind liniste, calm, iubire si seninatate.
Aceasta minunata muzica imi completeaza viata, este o oaza insorita, cu un izvor cristalin in care reusesc sa ma curat zilnic de ignoranta si rautatea acestei lumi.
Muzica lui Ovidiu are puterea de a face sa infloreasca orice floare, pe cel mai cumplit ger si sa insenineze si cel mai intunecat cer.
De aceea, si astazi, ca de obicei ,inchei cu acelasi modest...MULTUMESC , Ovidiu Komornyik !

Mergi inainte !
E drumul tau!

Un comentariu:

  1. Alina, felicitari si multumiri pentru "Lingurita cu dulceata".
    Asa este, ai perfecta dreptate, asemenea si eu consider ca nu ne vor ajunge niciodata cuvintele pentru a ne putea exprima suficient recunostinta, aprecierea si multumirile fata de ceea ce ne ofera Ovidiu prin muzica sa.
    Si pentru mine muzica lui Ovidiu, de cand am descoperit-o a reprezentat oaza de liniste in care am preferat de multe ori sa evadez din cruda realitate a vietii sau totodata spatiul mirific in care mereu imi incarc energia necesara pentru a merge mai departe, pentru a ma bucura de acest dar minunat pe care ni l-a oferit bunul Dumnezeu, respectiv artistul nostru care ne incanta sufletele cu muzica sa.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.