27 septembrie 2009

Sa fim alaturi de Elena Carstea, inaintea operatiei la care va fi supusa!Sa ne rugam pentru artista noastra!

Dragilor, dupa cum probabil multi dintre voi stiti, Elena Carstea a primit acordul medicilor americani pentru a se opera de anevrism.

Artista va fi supusa operatiei la Spitalul Memorial Joe DiMaggio din Florida, maine dimineata la ora 8:00 - ora Americii, respectiv cu aproximativ 6 ore mai mult pentru ora Romaniei, respectiv ora 14:00 si va dura aproximativ 3 ore, fiind efectuata prin emboliere.


Va propunem sa fim cu totii alaturi de Elena Carstea, cel putin cu gandul si cu sufletul, sa ne rugam pentru artista noastra, sa fie bunul Dumnezeu alaturi de ea si sa incheie cu bine aceasta incercare a vietii.
Va rugam pe fiecare dintre voi sa priviti macar un minut spre cer si sa ii cereti Domnului sa ii daruiasca sanatate si putere Elenei sa ii reuseasca operatia si sa ne ajute sa ne bucuram in continuare de muzica ei!!

In aceasta noapte cand va retrageti sa va odihniti, nu uitati sa va rugati si pentru Elena Carstea si asemenea maine pana la ora 14:00, ora noastra cand ea va intra in operatie, o puteti face, fiti alaturi de artista noastra si rugati-va pentru sanatatea ei si reusita operatiei la care va fi supusa.

Va reamintim ca si dragul nostru artist preferat, Ovidiu Komornyik, spre a o ajuta pe Elena, i-a lansat luna aceasta, pe 3 Septembrie, primul album "Best of Elena Carstea", iar banii din vanzarile albumului ii vor folosi artistei pentru plata partiala cel putin a tratamentului.


FanClubul Ovidiu Komornyik, asemenea este sufleteste aproape de Elena si ii ureaza multa, multa sanatate si putere sa ii daruiasca Dumnezeu, sa iasa invingatoare in urma acestei interventii si o asteptam cu drag sa revina pe scena muzicii romanesti, acolo unde ii este locul!

Elena, te asteptam cu drag acasa, sa ne bucuram de muzica ta intr-un mare concert, precum s-a mentionat si in Revista Felicia, in cadrul articolului referitor la album.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.