27 septembrie 2009

Ovidiu Komornyik a fost invitat la "Gala Crucea Rosie" - TVR1

Sambata 26 Septembrie 2009, Televiziunea Romana a organizat teledonul "Gala Crucea Rosie", in urma caruia s-au adunat fonduri pentru ajutorarea persoanelor nevoiase.

"Gala Crucea Rosie" a prezentat proiectul campaniei "Banca de alimente" organizat de catre Crucea Rosie la initiativa artistei Margareta Paslaru, in colaborare cu diverse companii de renume.

Aceste companii s-au alaturat pentru o colectare de fonduri prin diverse metode(donatii in bani sau alimente din partea producatorilor sau distribuitorilor de alimente, colectarea de fonduri prin intermediul sms-urilor/apelurilor sau chiar licitarii a diferite obiecte care au apartinut unor personalitati din diferite domenii.).

Ovidiu Komornyik, s-a alaturat acestui proiect umanitar, acceptand invitatia in emisiune, unde a interpretat piesa "Vreau sa zbor", impreuna cu trupa sa.
Acesta a promis ca va merge la cumparaturi si va sprijini aceasta campanie impreuna cu colegii sai din trupa, cumparand produse neperisabile si donandu-le voluntarilor Crucii Rosii care ii va intalni in hypermarketuri,spre a ajunge la cei nevoiasi .. anuntandu-si totodata prietenii si rudele sa le urmeze exemplul.

Printre artistii care s-au alaturat campaniei, acceptand invitatia in emisiune se enumera: Margareta Paslaru(initiator al proiectului),Horia Brenciu, Madalina Manole, Luminita Anghel si altii..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.