3 septembrie 2009

Astazi 3 septembrie 2009, Ovo Music si Revista Felicia, va ofera primul album "Best of" Elena Carstea.

Dragii nostri, va reamintim ca astazi puteti achizitiona impreuna cu revista Felicia, primul album "Best of"al Elenei Carstea, inregistrat la OvoMusic.



In urma cu aproximativ o luna, artista Elena Carstea a fost diagnosticata, in urma unui control medical de rutina, cu anevrism cerebral.Operatia care era necesara sa fie facuta de urgenta, a fost momentan amanata, datorita problemelor pe care artista le are si cu tiroida.
Colegii de breasla, artistii romani au fost cei mai multi dintre ei inca de la aflarea vesti, alaturi de Elena.Mentionam printre prietenii sai din tara,respectiv artistii: Silvia Dumitrescu, Madalina Manole, Monica Davidescu, Aurelian Temisan, Dida Dragan..si multi altii..care au organizat o campanie de strangere de fonduri, deschizandu-i artistei un cont pentru ca cei care o apreciaza pe Elena "pentru vocea si cariera sa doneze cat de putin".(Silvia Dumitrescu)

Ovidiu Komornyik, un alt vechi prieten al Elenei, a avut ideea editarii unui disc "BEST OF ELENA CARSTEA", la Ovo Music, distribuit impreuna cu revista Felicia.
"Sunt 20 de piese de mare succes ale Elenei, stranse in decursul a 25 de ani de cariera muzicala.Stiu ca discul va avea succes, pentru ca cei care o iubesc pe Elena, se vor bucura sa aiba in sfarsit un disc cu cele mai bune melodii. BANII DIN VANZAREA DISCULUI,II VOR FOLOSI PENTRU ACOPERIREA TRATAMENTULUI DE RECUPERARE."
"Elena este un om minunat, un suflet extraordinar", marturiseste Ovidiu Komornyik.
"Si chiar daca a avut o viata si o cariera tumultoasa, i se iarta totul pentru ca a infiat doua fetite.Ea este un om generos si merita generozitatea celor de acasa.Speram sa revina in tara cat de curand, sa facem un concert la Sala Palatului"

Elena Carstea se simte privilegiata, dupa ce a vazut reactia oamenilor din jur.Rugaciunile si incurajarile tuturor i-au transmis o stare buna.

"Daca vor sa ma ajute, sa cumpere un CD..asa simt ca dau ceva inapoi, pentru ca nu pot exprima tot ceea ce simt, cu un simplu multumesc." a declarat Elena Carstea.

Asadar Revista Felicia si Casa de discuri OVO Music s-au reunit in efortul de a ii oferi artistei sprijinul financiar de care are mare nevoie.Dar la fel de mare nevoie are de ajutorul nostru moral.
SA-I TINEM PUMNII acestei mari artiste si sa-i uram sa ne vedem curand in tara, la o sesiune de autografe.
Sa nu uiti Elena,ca ne gandim la tine!

Cont IBAN: RO89RNCB0318019737450001 ; BCR sector 1.

sursa articol:
REVISTA FELICIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.