27 septembrie 2009

Florin Piersic invitat la “Psihologul Muzical” cu ocazia lansarii primului sau album muzical

In noaptea de Vineri spre Sambata, incepand cu ora 00:05 ascultatorii Radio Romania Actualitati s-au bucurat de prezenta a trei oameni deosebiti in studioul emisiunii “Psihologul Muzical”, moderata de catre Andrei Partos.
Cei trei invitati speciali au fost: marele artist - Florin Piersic, compozitorul Dan Iagnov si respectiv Cristina Muntean.

Subiectul principal al acestei editii a fost Lansarea oficiala a primului album de muzica al lui Florin Piersic, album inregistrat la Ovo Music..
Lansarea va avea loc Miercuri, 30 Septembrie 2009, orele 17:30, in Baneasa Shopping Center.

Titlul albumului “Hoinarind printre amintiri” a fost ales de comun acord de catre cei care au colaborat in realizarea acestui proiect.
Florin a spus ca acest album i se potriveste, seamana cu felul sau de a fi, cu el, nu interpretul ci actorul care are ureche muzicala buna.
In cadrul acestei emisiuni artistul a mentionat de “moda actorilor care canta” enumerandu-i pe: Dichiseanu, Cornel Constantiniu, Titi Rucareanu si respectiv regretatul Stefan Iordache.
Andrei Partos i-a prezentat lui Florin topul preferintelor ascultatorilor sai, Florin fiind impresionat ca a ocupat locul 1.
Pentru el compozitorul Dan Iagnov este genial, deoarece este indragostit de piesele pe care acesta i le-a compus, ii place foarte mult albumul, se regaseste in piese, le traieste.
Artistul a declarat in stilul propriu umoristic ce il caracterizeaza, chiar si ascultatorilor emisiunii “Psihologul muzical” ca nu sunt normali daca stau de la ora 12 noaptea pana la ora 4-5 dimineata pentru a asculta acest program.

Relatia cu publicul” a fost un alt subiect important in emisiune, Florin amintind despre felul in care publicul isi iubeste artistul, fie ca este vorba de un actor, un interpret, un dansator, balerin…, publicul stie sa iubeasca artistul intr-un mod cu totul special, mentionand de ropotele de aplauze oferite artistului in cadrul unui spectacol, modul prin care publicul isi poate demonstra dragostea fata de artist.
In opinia lui Florin Piersic, publicul este pulsul si tinta unui artist, fara aprobarea si aplauzele publicului activitatea unui artist este nula.

Initial Florin Piersic a mers in studioul lui Ovidiu Komornyik, pentru a face repetitii, dar a reusit sa inregistreze primele 7 piese in doar 5 ore, iar daca s-au intalnit pentru acest proiect de la ora 10:00 dimineata, l-au finalizat in jurul orei 17:00.

Dan Iagnov a prezentat echipa, care a colaborat pentru realizarea acestui prim album semnat de Florin Piersic, carora totodata compozitorul le-a multumit din suflet.:
- Texul a opt dintre piese a fost scris de Andreea Andrei, iar doua chiar de el, compozitorul Dan Iagnov.
- Orchestratia este realizata de George Natis.
- Inginer de sunetVova – “Un foarte bun inginer de sunet
- Sufletul echipei a fost Cristina Mantea
- Producatorul este Ovidiu Komornyik, cu care Dan Iagnov este la a treia colaborare.

Ovidiu Komornyik, este un foarte mare prieten al muzicii pop romanesti, ceea ce realizeaza Ovidiu prin Ovo Music, va fi cu siguranta consemnat atunci cand se va inscrie o istorie a muzicii romanesti.El a realizat deja, in doar 5 ani de cand si-a infiintat casa de productie 32 albume” a declarat despre Ovidiu Komornyik compozitorul DAN IAGNOV.

Florin Piersic a spus despre Ovidiu Komornyik, ca si producator,ca l-a simtit ca un prieten sincer, Ovidiu a iubit acest CD., s-a implicat sufleteste profund in realizarea lui, fiind mereu acolo prezent, provocandu-i o revelatie pentru devotamentul cu care lucreaza, astfel l-a cunoscut mai bine si Florin.

Cristina Muntean a completat, ca in timpul inregistrtarilor, din cauza emotiilor prea mari, Florin a avut in permanenta o lacrima in coltul ochilor.

Artistul a primit foarte multe mesaje de apreciere din partea ascultatorilor, atat pe forumul emisiunii “Psihologul muzical” cat si prin intermediul sms-urilor.

Lansarea acestui album “Hoinarind printre amintiri” semnat Florin Piersic, va fi urmata de un turneu national de promovare, printre orasele mentionate fiind: Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova…si altele..

Au fost oferite 10 albume cu autograful lui Florin Piersic, prin amabilitatea producatorului Ovidiu Komornyik, care i-a daruit lui Andrei Partos cele 10 albume pentru a fi premiate cele mai frumoase mesaje pentru invitatul serii, Florin Piersic.

Andrei Partos si Florin Piersic
Cei trei invitati, au stat in studioul emisiunii “Psihologul Muzical” mai bine de patru ore, iar Florin Piersic, in urma propunerii lui Andrei Partos de a reveni pentru a vorbi si despre filmele sale, a acceptat si chiar a promis ca o va face cu drag.

"Cristina Muntean (prezenţă discretă în studio) a contribuit esenţial la realizarea acestui proiect, iar toţi trei s-au bucurat de un producător de excepţie, un mare sufletist, Ovidiu Komornyik." -Andrei Partos.

Multumim echipei "Psihologul Muzical" pentru frumoasa emisiune, in care l-a avut ca invitat pe marele artist Florin Piersic, oferindu-ne astfel ocazia de a il cunoaste mai bine

Fotografiile au fost preluate de pe aceeasi pagina, unde puteti asculta si inregistrarea emisiunii:

http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/4359

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.