3 septembrie 2009

"Ovidiu m-a inteles foarte bine si s-a purtat cu mine ca un prieten.."

Sincera, calda, dispusa la confesiuni, dar si transanta cand este cazul, Zoia Alecu te surprinde prin generozitate si naturalete.

Tot in Revista Felicia, care a aparut astazi, impreuna cu albumul "Best of" Elena Carstea puteti citi inca un articol frumos scris, destul de complet despre o alta artista a casei de productie Ovo Music, respectiv despre Zoia Alecu.

Zoia Alecu - Lansarea albumului "Carari de maci"

In acest articol aflati noutati despre Zoia Alecu, prin noutati ne referim la copilarie, educatia muzicala si nu numai, hobby-uri, familie(ne povesteste detalii incepand cu strabunicii sai pana in prezent), debutul ei artistic pana la prezenta colaborare cu Ovo Music.

Zoia Alecu si Ovidiu Komornyik, la lansarea albumului "Carari de maci" al Zoiei, in luna Februarie a anului curent.

>>Compozitoarea inspirata si textiera prolifica, a lansat cu sprijinul case de discuri Ovo Music, albumele "Vino aici" in 2007 si "Carari de maci" in 2009.

Zoia Alecu si Fisa (Emanuel Gheorghe) - orchestrator Ovo Music.

"Ovidiu m-a inteles foarte bine si s-a purtat tot timpul ca un prieten, iar Emanuel Gheorghe (Fisa), orchestratorul, este o persoana extraordinara.Rar se intampla sa comunici atat de bine cu cineva." Zoia e mandra de cele doua albume, nu doar pentru ca ofera o imagine completa a talentului sau, ci si pentru ca arata cat de multe are de spus in muzica"
sursa => Revista Felicia
......................................
Puteti citi articolul in intregime, achizitionand Revista Felicia, aparuta astazi 3 Septembrie impreuna cu albumul "Best of" Elena Carstea.
............................................
FanClubul Ovidiu Komornyik o felicita pe Zoia Alecu pentru intreaga sa activitate artistica, pentru vocea minunata care-i bucura fanii cat si pe iubitorii muzicii romanesti si ii doreste multa sanatate, putere si cat mai multe succese in continuare!!
Felicitari si multumiri ii adresam asemenea si dragului nostru artist care ne incanta sufletele in fiecare zi cu muzica sa, Ovidiu Komornyik si intregii echipe OvoMusic pentru tot ceea ce realizeaza pentru promovarea muzicii romanesti de calitate!!
VA IUBIM!!

Fotografiile apartin Fanclubului Ovidiu Komornyik, prezent la lansarea albumului "Carari de maci" al Zoiei Alecu.

Cei care primiti articolul prin e-mail puteti citi si alte articole pe blogul oficial al FanClubului (dedicat in special lui Ovidiu Komornyik, dar si artistilor sai de la Ovo Music) accesand linkul de sub acest mesaj.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.