25 septembrie 2009

Marele artist FLORIN Piersic isi va lansa oficial, Miercuri 30 Septembrie primul album muzical.

Florin Piersic cred ca este cel putin unul dintre cei mai iubiti artisti romani, daca nu chiar cel mai iubit, cel putin dintre actori.
Astazi a fost invitat in emisiunea "Happy Hour" moderata de Catalin Maruta, cu ocazia lansarii oficiale a primului sau album.


Maestrul Florin Piersic isi va lansa oficial primul album "Hoinarind printre amintiri" inregistrat la Ovo Music, Miercuri 30 Septembrie, la ora 17:30 in Baneasa Shopping Center.



Artistul, invitat astazi in emisiunea lui Catalin Maruta "Happy Hour" a povestit despre cei care l-au influentat in cariera sa, despre profesorii sai, despre cel de la care a luat el lectii, respectiv Johnny Raducanu...


Florin a continuat vorbind despre ceea ce trebuie sa aiba cineva care isi doreste sa devina actor(talent "Talentul ti-l da Dumnezeu, nu se invata", ureche muzicala"Nu poti sa fii actor daca nu ai ureche muzicala.."..)


Florin a povestit despre Ovidiu Komornyik si colegii sai de la Ovo Music fiind incantat de aceasta colaborare cu echipa Ovo Music.

Piesele au fost inregistrare fara a fi nevoie de repetitii prea multe, avand in vedere ca Florin Piersic este un profesionist si completam noi, totodata s-a lucrat cu niste profesionisti cum sunt cei de la Ovo Music, acest lucru nu cred ca surprinde pe nimeni.

Florin Piersic a mentionat ca si producatorul Ovidiu Komornyik a fost emotionat la inregistrarea acestui album de stilul de lucru si devotamentul lui Florin.

Echipa Happy Hour, pentru a putea fi la inaltimea marelui artist - Florin Piersic, au purtat palarii in timpul emisiunii, special pentru a demonstra ca in fata lui Florin Piersic ei spun "Jos palaria pentru Florin Piersic..!"

Va anuntam ca si in aceasta noapte Florin Piersic va fi invitat in cadrul emisiunii "Psihologul muzical", de la Radio Romania Actualizati, incepand cu ora 00:05.

Felicitari lui Florin Piersic pentru acest album care va fi lansat oficial pe 30 Septembrie, la ora 17:30 in Baneasa Shopping Center si totodata Felicitari si multumiri intregii echipe care a colaborat la realizarea acestui album.

Vom reveni cu mai multe detali in masura in care vom intra in posesia lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.