19 septembrie 2009

Blogul va "suferi" mici modificari si temporar va fi in lucru.

Prieteni dragi, am tot amanat acest moment, intocmai spre a nu va dezamagi chiar in perioada sezonului estival, cand probabil toti ne-am bucurat de mai mult timp liber.
Va informam ca in curand se va "lucra" la acest blog si temporar la accesarea lui puteti intampina dificultati, deoarece acum cand am mai "crescut" dorim sa va incantam si mai mult prin ceea ce va vom oferi in continuare pe aceasta pagina dedicata lui Ovidiu K.


Pentru a va tine in continuare la curent cu noutatile, legate de artistul nostru drag, Ovidiu Komornyik dar si de ceilalti artisti ai sai de la Ovo Music, in masura in care vom avea noutati le vom posta pe un blog personal,pentru a nu ramane in urma cu postarile, articolele pe care vom considera ca este cazul sa le facem publice, le veti gasi la adresa:
http://www.lioness1980.blogspot.com

Mentionam ca acesta este un blog personal, al uneia dintre membrele FanClubului, dar in perioada cand se va lucra la acest blog, veti fi la curent cu articole noi, pe blogul http://www.lioness1980.blogspot.com.
Daca vom afla cat va dura perioada in care acest blog va fi in lucru, vom revenii cu detalii.In cazul in care nu va afecta functionarea, vom posta aici in continuare.

Va multumim frumos pentru intelegere si ne cerem scuze, ..dar stiti ..."Se intampla si la case mai mari".

Cu drag,
Ovidiomania =
FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.